sursa foto:  substantial.ro

Ordin dat de Guvern! Se întâmplă în aprilie! Bugetarii vor primi banii mai devreme, ca să nu se suprapună cu Vinerea Mare

Un ordin semnat de ministrul Finanțelor Publice, Adrian Câciu, stabilește ca în luna aprilie bugetarii să primească salariile mai devreme, ca ziua de salariu să nu se suprapună cu Vinerea Mare – zi liberă de la stat.

Salariile aferente lunii martie 2023 pentru profesori și alți angajați subordonați Ministerului Educației vor fi plătite pe 11 aprilie, cu trei zile înainte de ziua obișnuită, potrivit unui ordin emis de ministrul Finanțelor și obținut de Edupedu.ro. Măsura a fost luată pentru ca data de salariu să nu se suprapună cu Vinerea Mare, pe 14 aprilie, scrie Edupedu.ro.

Nu numai profesorii primesc banii mai devreme

Conform anexei Ordinului semnat de Câciu, și Academia Română va face plata pe 11 aprilie pentru angajații instituției.

Alte ministere vizate de ordin sunt: Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), Ministerul Apărării Naționale (MApN) și Ministerul Afacerilor Interne (MAI), dar și instituțiile următoare: Serviciul de Protecție și Pază (SPP) și Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS).

Acestea ar urma să facă plățile pe 12 aprilie.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare