Organizatorii protestului anti-restricții din Piața Victoriei se dezic de Diana Șoșoacă: Sunteți un accident! Domnul Lazarus cu tot ‘Circul de Stat’ au spus că mitingul a fost al Dianei Șoșoacă. Nu, nu a fost

Organizatorii protestului anti-restricții din Piața Victoriei, asociația Neamunit, lansează un atac devastator la adresa Dianei Șoșoacă, senator independent, acuzând-o că a vrut să acapareze manifestația.

Președintele Neamunit, Aureliu Surulescu, susține că Șoșoacă a ajuns dintr-un accident în Parlamentul României, dintr-o greșeală a AUR, greșeală pe care AUR a recunoscut-o într-un final.

Surulescu a ținut să precizeze că manifestația din 2 octombrie nu i-a aparținut Dianei Șoșoacă, așa cum Luis Lazarus a afirmat ulterior.

Vezi și SURSE Bugetul.ro, despre propunerea de premier a PNL: ‘Exclus’

„Știu că s-a făcut foarte multă vâlvă din cauza protestului din 2 octombrie, cum că de ce nu ne-am fi unit cu gruparea doamnei Șoșoacă. S-au spus foarte multe minciuni. În Piață am primit amenințări și sunt cetățeni care pot confirma chestia asta.

Nouă nu ne place bullying-ul, nici măcar din partea unora care se cred mari interlopi sau mai știu eu ce, care tot au venit să ne spună că e spre binele nostru dacă… așa. Noi credem în statul de drept și doamna senator ar trebui să creadă în statul de drept și să nu meargă pe mâna unor clanuri interesate de alte povești decât cele care ne interesează pe toți, adică poveștile cu vaccinarea, poveștile cu Covid-ul, poveștile cu restricțiile, poveștile pe care ni le tot recită unii și alții de doi ani de zile.

Nu vrem război civil, să zic așa, între niciun fel de facțiuni, organizații, dar noi trebuie să fim înțeleși că suntem o organizație apolitică, Neamunit, și nu vrem niciun fel de asociere cu doamna Șoșoacă. Faptul că avem o tentă naționalistă, o recunosc. Eu, personal, sunt naționalist, sunt patriot, îmi iubesc nația, îmi iubesc neamul, nu în detrimentul altor state sau neamuri, sau civilizații, sau religii. (…) Pe alocuri, discursul dumneavoastră coincide cu ceea ce ne dorim și noi, și își doresc și foarte mulți români, dar dezavuăm total modul în care dumneavoastră alegeți să prezentați aceste lucruri în spațiul public. Nu ne place deloc circul pe care îl faceți în Parlamentul României și subliniez Parlamentul României, pentru că este al României, nu este al dumneavoastră, nici al PNL-ului, nici al PSD-ului, nici al AUR sau al oricărui alt partid. Dacă nu înțelegeți că un parlamentar trebuie să aibă o anumită conduită, nu aveți ce să căutați acolo. Din punctul meu de vedere, sunteți un accident care s-a întâmplat în Parlamentul României, datorită AUR. Asta este, ei și-au realizat greșeala și v-au exclus din partid. Mitingul din Piața Victoriei a fost unul apolitic, deși dumneavoastră ați vrut să-i dați o altă tentă, cu steagurile partidului ș.a.m.d. Ați văzut foarte bine că nu ați avut atât de mulți adepți precum v-ați fi dorit, cu toate că am văzut că și domnul Lazarus cu tot „Circul de Stat” care a fost acolo au spus că mitingul din Piața Victoriei este al doamnei Șoșoacă. Nu, nu a fost al doamnei Șoșoacă. Cred că și jandarmii râd de dumneavoastră, pentru că au fost mai mulți jandarmi decât ați avut dumneavoastră susținători”, spune Surulescu.

Vezi și EXCLUSIV Reprimit în serviciu după anchetele Bugetul.ro, fostul luptător de la Trupele Speciale acuză noi abuzuri din partea ministrului Lucian Bode și a șefilor Poliției Române: ‘Dispuneți ca aceste abuzuri să înceteze’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare