Patru telefoane ieftine care te vor costa mai puțin de 100 de euro 

Mulți utilizatori nu au nevoie de telefoane mobile de generația următoare sau de telefonul cu cel mai puternic procesor. Tot ce le trebuie este un smartphone cu care să efectueze sau să primească apeluri, să folosească o aplicație precum WhatsApp sau Facebook și să navigheze pe internet.

Astăzi îți aducem o selecție a unora dintre cele mai bune telefoane ieftine, pe care le poți găsi la mai puțin de 100 de euro în 2021 și care satisfac perfect aceste nevoi.

Trebuie să îți amintești totuși că prețurile acestor telefoane mobile ieftine pot varia în sus sau în jos în funcție de piață.

1. Xiaomi Redmi 9A

Xiaomi redmi 9A este caracterizat prin ecranul său + HD de 6,53 inch , cu o rezoluție de 1600 x 720 pixeli si camera de 13 MP din spate cu funcții AI.

Are un procesor MediaTek Helio G25. De asemenea, este însoțit de 2 GB RAM și 32 GB stocare internă care pot fi extinse cu card microSD de până la 256 GB.

Acest terminal se remarcă mai ales pentru bateria sa mare de 5.000 mAh care oferă o autonomie excelentă.

Are un certificat de protecție, astfel încât ochii tăi vor fi în regulă chiar și după ce ai petrecut ore întregi în fața telefonului.

Acest Xiaomi Redmi are un echilibru mare între beneficiile pe care le oferă și prețul său, deci este o achiziție excelentă.

Avantaje:

  • Autonomie mare
  • Încărcare rapidă
  • Valoare excelentă pentru preț

Dezavantaje:

  • Nu are senzor de amprentă
  • Cameră unică în spate

2. Alcatel 1SE 2020

Alcatel 1SE 2020 este un smartphone cu un preț bun, care iese în evidență prin ecranul LCD de 6,22 inch cu HD + rezoluție, camera din spate cu senzor triplu de 13 MP + 5 MP + 2 MP echipat cu inteligență artificială și o baterie de 4.000 mAh care oferă performanțe bune.

În ceea ce privește camera frontală pentru selfie-uri, aceasta are un senzor de 5 MP.

Vine cu un procesor model SC9863A cu 8 nuclee de la producătorul Unisoc.

Are un senzor de amprentă din spate și, de asemenea, recunoaștere facială.

Alcatel 1SE 2020 are o memorie internă de 32 GB, extensibilă prin card microSD și 3 GB de RAM.

Avantaje

  • Camera din spate cu senzor triplu
  • Performanța bateriei
  • Preț bun

Dezavantaje:

  • Nu are încărcare rapidă

3. Blackview A80

Blackview A80 este un telefon mobil cu un ecran de 6,2 inch cu o rezoluție de 1520 × 720 pixeli și care iese în evidență în principal pentru cele patru camere din spate 13 + 2 + 0,3 + 0,3 megapixeli. În ceea ce privește camera frontală, aceasta are 5 MP.

În ceea ce privește stocarea, are o memorie de 2 GB RAM și 16 GB ROM, care poate fi extinsă prin microSD de până la 128 GB.

Bateria este destul de puternică și are 4.200 mAh, ceea ce oferă o performanță bună.

Blackview A80 se operează simplu, dar fiabil. În concluzie, este un telefon bun, frumos și foarte ieftin.

4. Motorola Moto E6 Plus

Motorola Moto E6 Plus are un ecran HD + 6.1 inch și este propulsat de un procesor P22 Mediatek Helio cu 8 nuclee care funcționează la 2 GHz.

Camera din spate a Motorola Moto E6 Plus are un senzor dual de 13 MP + 2 MP și poate înregistra videoclipuri cu o rezoluție HD de 720 x 1080 pixeli.

În ceea ce privește camera frontală, aceasta are un senzor de 8 megapixeli și oferă rezultate corecte și acceptabile pentru categoria sa, în principal în condiții de iluminare bune.

Bateria sa de 3.000 mAh este detașabilă și are o performanță acceptabilă.

În ceea ce privește stocarea sa, are 32 GB extensibil prin microSD de până la 512 GB și are o memorie RAM de 2 GB.

Motorola Moto E6 Plus are un preț competitiv și îndeplinește perfect ceea ce se așteaptă de la el în acest interval de preț.

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare