sursa foto:  g4media.ro

Pionul lui Putin în România, mesaj anti-SUA: ‘Recrutează membri ai organizațiilor teroriste, pentru a participa în Ucraina’

Ambasada Federației Ruse în România, al cărei ambasador este Valery Kuzmin, transmite pe pagina de socializare că Statele Unite ale Americii recrutează teroriști ISIS, pentru a-i trimite să lupte în Ucraina.

Instituția condusă de Kuzmin transmite că Serviciul de Informații Externe al Rusiei (SVR) are informației că SUA „recrutează în mod activ chiar și membri ai organizațiilor teroriste internaționale, inclusiv Stat Islamic (ISIS) interzis în Federația Rusă, în calitate de mercenari pentru a participa la ostilitățile din Ucraina”.

<<SUA au „recrutat activ” teroriști pentru a lupta în Ucraina, a susținut marți Serviciul de Informații Externe (SVR) al Rusiei, spunând că aceasta ilustrează disponibilitatea Washingtonului „de a folosi orice mijloace pentru a-și atinge obiectivele geopolitice”.

SVR a dezvăluit într-un comunicat că, potrivit informațiilor pe care le primește, „Statele Unite recrutează în mod activ chiar și membri ai organizațiilor teroriste internaționale, inclusiv Stat Islamic (ISIS) interzis în Federația Rusă, în calitate de mercenari pentru a participa la ostilitățile din Ucraina”>>, este mesajul Ambasadei Rusiei în România.

În luna martie, Kuzmin a făcut o declarație halucinantă: „Republica Moldova n-a fost parte a României, în afară de cei 22 de ani de ocupație românească”

„Republica Moldova, în momentul de față, este un stat suveran, participă la ONU. A fost recunoscută de statul suveran Rusia, când Uniunea Sovietică nu a mai fost. (n.r. – Republica Moldova) N-a fost parte a României, vorbesc de partea formală, în afară de cei 22 de ani de ocupație românească. În momentul în care Basarabia, atunci, a ajuns în Imperiul Rus, parte componentă. Anii 1918, 1919 – e o temă aparte. Deci, vorbim că în istorie au fost multe poziții.

(…)Vorbim că acum Republica Moldova este un stat suveran. Are un popor care îi va decide soarta sa și noi suntem pentru asta.”, a afirmat ambasadorul rus. Detalii AICI!

Vezi și Omul lui Vladimir Putin la București: ‘Republica Moldova n-a fost parte a României, în afară de cei 22 de ani de ocupație românească’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare