sursa foto:  http://epochtimes-romania.com

Planul secret de debarcare a lui Klaus Iohannis! Cine complotează împotriva sa

O informație incendiară a fost aruncată în spațiul public zilele trecute! S-ar încerca debarcarea lui Klaus Iohannis de la Cotroceni.

Patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă, aruncă-n aer scena politică și dezvăluie că a avut loc o nouă întâlnire de tipul „sufragerea lui Oprea”, la care au participat șefi sau rezerviști din serviciile secrete, în frunte cu Florian Coldea.

Scopul? Să-l înlăture pe Klaus Iohannis de la Cotroceni.

„Dupa cât am cercetat astazi(n.r. – miercuri), că cercetăm şi noi, se pare că a existat zilele trecute o nouă sufragerie a lui Oprea. Eu nu spun că s-a întâmplat neapărat în sufrageria lui Gabriel Oprea, dar o nouă sufragerie, cu parte din personajele de atunci, se pare ca s-ar fi organizat, iar miza ar fi fost anti-Iohannis, pentru ca atât Florian Coldea, cât și Laura Codruța Kovesi, ei sunt suparati, considerand ca in pofida faptului ca au incalcat legea amandoi, Iohannis ar fi trebuit sa îi susţină, fara niciun argument.

Or, daca acest lucru s-a intamplat, si o sa am confirmarea pana mâine(joi -n.r.), atunci este clar ingrijorarea echipei de campanie pentru genul asta de atacuri care pot sa vina in următoarea perioadă. Deci, daca sufrageria lui Oprea episodul 2, aici ma gandesc si la cel care a dezvaluit acest scandal, Dan Andronic şi colegul lui Mirel Curea, care în aceasta zi au avut o atitudine extrem de contondentă la adresa lui Florian Coldea, care le-ar fi trimis, nu stiu daca mesaje de amenintare, dar oricum mesaje de atentionare, in ultimele zile, poate si in urma editorialul lui Curea pe care l-am dat la Realitatea, legat de evidenta faptului ca Florian Coldea trebuie sa fuga sa se ascunda, pentru ca proiectul lui cu USR alternativa a picat.”, a declarat Cozmin Gușă, la Realitatea Plus.

Vezi și

EXCLUSIV Noul ministru al Muncii desființează acuzațiile fostului ministru: ‘Ar fi și culmea. Exclus’

Legea a fost promulgată- Ce se întâmplă cu alocațiile începând de la 1 ianuarie

Salariile vor fi majorate- Cine sunt angajații norocoși

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare