sursa foto:  inquamphotos.com

PNL îl apără cu toate armele pe Cristian Ghinea, după eșecul PNRR-ului. Ludovic Orban, mesaj de forță: ‘PNL este mobilizat, va vota împotriva moțiunii de cenzură’

Președintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat că Biroul Executiv al PNL a decis ca deputații partidului să voteze împotriva moțiunii simple inițiate de PSD împotriva ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea.

El a precizat, de asemenea, că s-a hotărât ca, până la data de 30 iunie, deputaţii şi senatorii PNL să fie prezenţi „sută la sută” în Parlament având în vedere moţiunea de cenzură care va fi depusă de social-democraţi.

„Biroul Executiv a decis în unanimitate să dea mandat deputaţilor PNL să voteze împotriva moţiunii iniţiate de PSD împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene”, a afirmat Orban.

Liderul PNL a cerut ca parlamentarii liberali să fie prezenţi sută la sută la lucrările Parlamentului.

„Având în vedere că până la 30 iunie ne vom confrunta cu o moţiune de cenzură depusă de PSD şi, de asemenea, în cadrul procedurilor parlamentare, vom avea voturi foarte importante atât la Cameră, cât şi Senat şi la nivelul plenurilor reunite, am luat decizia de a solicita prezenţa sută la sută a tuturor deputaţilor şi senatorilor PNL la toate procedurile parlamentare importante până la data de 30 iunie. Nu ştim exact când va fi depusă moţiunea de cenzură, dar PNL este mobilizat, va vota împotriva moţiunii de cenzură şi în mod clar va susţine toate demersurile parlamentare susţinute de coaliţie”, a subliniat Ludovic Orban, conform agerpres.ro.

Vezi și:

Ultimă oră! Ludovic Orban: ‘Este o minciună’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare