sursa foto:  facebook

Poliţa încheiată la Euroins mai este valabilă doar 90 de zile! Cum îţi poți recupera banii

Tribunalul Bucureşti a decis vineri ca Euroins să intre în faliment. După această decizie, poliţa românilor mai este valabilă doar 90 de zile, românii putând să își recupereze banii.

 

 

 

De astăzi începe să curgă termenul de 90 de zile în care asigurările încă mai sunt valabile. Apoi îşi vor pierde valabilitatea.

După ce judecătorii Tribunalului București au decis, pe 26 mai, să amâne pronunțarea la cererea Euroins, astăzi aceștia au declarat oficial falimentul companiei.

Este o decizie executorie, ceea ce înseamnă că ea va fi pusă în aplicare de îndată.

„În acest context, potrivit legislației în vigoare, A.S.F. anunță că polițele de asigurare emise de Euroins România mai sunt valabile 90 de zile începând de astăzi, respectiv până la data de 8.09.2023 (exceptând polițele de garanții, pentru care termenul de valabilitate este de 150 de zile și se împlinește la data de 7.11.2023).

Atât persoanele care au suferit daune acoperite de polițe de asigurare emise de Euroins România (atât daune provocate de terți asigurați RCA la societate, cât și daune acoperite de alte tipuri de asigurări), cât și clienții societății, care solicită returnarea parțială a primei de asigurare, se vor adresa Fondului de Garantare a Asiguraților (F.G.A.).

AICI puteți găsi pașii care trebuie urmați pentru a solicita despăgubirea, iar AICI pașii care trebuie urmați pentru restituirea primei.

Pentru a asigura echitatea în relația cu toți petenții, F.G.A. înregistrează și analizează cererile în ordinea primirii acestora. Statusul cererilor de plată poate fi urmărit online pe site-ul F.G.A. AICI., scrie antena3.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare