sursa foto:  digi24.ro

Poliția Română atrage atenția: Anunțuri fake cu Hidroelectrica! Nimeni nu oferă nimic gratuit!

Poliția Română avertizează cu privire la anunțurile fake făcute în mediul on-line. În exemplul dat de polițiști este menționat un fals anunț despre care se spune că ar veni din partea Hidroelectrica.

Mai exact, românii sunt încurajați să investească 1.200 de lei într-o așa-zisă platformă a Hidroelecrica, urmând ca ulterior să primească 7.000 de lei pe lună.

Poliția Română atenționează!!! Polițiștii subliniază că nimeni nu oferă nimic gratis, așa că îi îndeamnă pe români să nu pice în astfel de capcane,

Avertismentul Poliției Române:

„Astfel de anunțuri sunt atât de FAKE…dacă ar avea miros, s-ar simți de la o poștă!

 

Nu sunt singurele! Aici se alătură și cele de la așa-zisele firme de curierat, bănci, etc!

Nimeni nu oferă nimic gratuit! Atenție la click(bait)!”, este mesajul Poliției Române.

 

Ar putea fi o imagine cu text care spune „Program Hidroelectrica Sponsored 00 Statul, alături Hidroelectrica, deschide o platformă investiții pentru toți cetățenii! Investiția minimă este de doar 1200 Fiecare investitor va primi un venit de 7000 de ei pe lună! Pentru afla mai multe, accesați site-ul! O NOUĂ LEGE A FOST SEMNATĂ HIDROELECTRICA FAKE NEWS Cetățenii care in 1200 de lei în pl Hidroelectrica vor primi o plată lunară de 7000 de lei PORENOAQEY.XYZ Mergeți pe site-ul web Fiecare cetățean ar putea avea garantat un cont bancar, fără comisioane fina... Learn more”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare