sursa foto:  alba24.ro

Polițiștii au intervenit în miez de noapte, după un apel la 112! Au descoperit un eveniment ascuns la subsol

Marea turnătorie continuă! Polițiștii au fost sesizați, prin apel la 112, că într-un imobil din Sectorul 2 are loc o petrecere.

Ajunși la fața locului, polițiștii bucureșteni au identificate zeci de persoane prezente la un eveniment organizat la subsolul blocului.

La data de 17.10. 2020, în jurul orei 23.30, Secția 7 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că in zona Șoselei Colentina, spre ieșirea din Capitală, se tulbură liniștea publică.

Inițial, echipajele ajunse la fața locului nu au constatat larmă sau zgomote, dar pentru sigurantă, au continuat verificările, inclusiv simulând a părăsirea zonei, iar în scurt timp, au constatat că de subsolul unui imobil, unde funcționează o societate comercială de alimentație publică au început să se audă vocile unor persoane, precum și muzică la un nivel scazut.

Polițiștii au verificat căile de acces în clădire, intrarea in imobil, ușa fiind închisă și prevăzută cu un lacăt, dar care nu era încuiat, și au pătruns în interior, la subsol fiind depistate 60 de persoane, dintre care 48 de adulți, participante la un eveniment.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod penal.

Cu privire la persoanele participante la eveniment s-a luat măsura sancționării contravenționale conform prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Facem precizarea că inclusiv în data de 16.10, polițiștii i-au pus în vedere administratorului societății faptul că organizarea evenimentelor nu este permisă.”, transmite DGPMB.

Vezi și

EXCLUSIV Abuz al Poliției Române! Un fost colaborator acuză: ‘Asta înseamnă hărțuire, teroare!’

Avem dovada! Florian Coldea este profesor colaborator la SNSPA! Tot în cadrul instituției lucrează și soția sa

Veste bună pentru angajați! Cum trebuie să își desfășoare programul de lucru în situația actualei stări de alertă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare