Pregătește-te de ruletă ca un profesionist 

Pentru că ruleta este un joc de noroc, niciodată nu vei avea garanția că vei câștiga chiar dacă vei juca așa cum îți spun regulile unei anumite strategii. Într-adevăr, șansele să faci profit cresc considerabil dacă joci organizat, respectând sfaturile și strategiile puse la cale de jucătorii experimentați, dar nu te transformă în milionar. 

Unica “regulă” sigură 100% este norocul. Dacă atunci când pariezi și se învârte ruleta este momentul tău norocos, este clar că vei câștiga. 

Ce presupune a fi profesionist?

Dacă ai avut șansa să joci vreodată la ruletă în unul din marile cazinouri ale lumii, ai văzut că la masa de joc sunt mai multe tipologii de jucători.

În primul rând, sunt cei pe care îi observă toată lumea din cauza gălăgiei pe care o fac. Aceștia la fiecare câștig devin exuberanți de parcă și-ar dori ca toată lumea să știe că ei au făcut profit. 

Și în al doilea rând, sunt cei pe care nu îi remarcă nimeni pentru că stau liniștiți la masă. Ei își fac calcule în minte, gândesc cele mai bune variante de pariere. Ei sunt profesioniștii pe care ar fi bine să îi iei drept model de urmat și să intri în vorbă cu ei când prinzi un moment potrivit. 

Dacă ai jucat online, acolo nu ai avut șansa să vezi aceste tipologii, dar te-ai putut bucura de anumite promoții și bonusuri. De exemplu, online ai posibilitatea să primești un anumit bonus dacă efectuezi o acțiune de tipul  “casino depunere 10 lei”. 

Ca să joci ca un profesionist, trebuie să lași băutura la bar, să nu fii gălăgios, să nu joci haotic, să calculezi totul precis în minte, să fii concentrat la joc, să nu iei decizii bazându-te pe emoții, să nu faci pariuri iraționale. 

Bifează neapărat următoarele aspecte 

Din experiența jucătorilor profesioniști se poate întocmi o listă pe care ar trebui să o ai la tine tot timpul, poate chiar să o memorezi înainte să te apuci să joci la ruletă. 

Statisticile experților în gambling arată că dacă urmezi sfaturile din listă, la fiecare învârtire a ruletei ai șanse cu 93% mai mari să câștigi. 

Iată ce trebuie să faci ca să joci ca un profesionist: 

Alege să joci într-un cazinou licențiat

Informează-te înainte să joci dacă cazinoul pe care l-ai ales respectă legile din țara respectivă. În România, există la ora actuală aproximativ 40 de cazinouri online licențiate, cel mult cinci cazinouri fizice mari și numeroase săli de jocuri. 

Dacă vei juca într-un mediu legal, ai garanția că ruleta nu este măsluită și jocul se desfășoară corect. Nici un cazinou legal nu își permite să își tragă în piept clienții. Ar risca să piardă licența și proprietarii să fie cercetați penal pentru înșelăciune. 

Creează-ți conturi la trei cazinouri diferite

De ce e bine să faci asta? Pentru că întotdeauna un cazinou online (și nu numai) va încerca să te convingă să joci și sloturi și video poker și blackjack și multe alte jocuri. 

Mai clar spus, dacă ai câștigat la ruletă, imediat cazinoul va veni cu oferte atrăgătoare pentru a te determina să îți cheltuiești câștigul la alte jocuri. De aceea, este bine să câștigi și să “fugi” la al doilea cazinou unde ai cont. Și aici după ce ai câștigat, mergi și joacă ruletă la al treilea, apoi te întorci la primul. 

Îți poți face și un tabel în care să ții evidența în ce zile ai jucat la fiecare cazinou. 

Astfel de mișcări îți oferă și posibilitatea să vezi ce oferte au alte cazinouri. La jocurile de noroc, nu trebuie să fii fidel unui singur site de gambling. 

Pierde intenționat bani 

Chiar dacă sună ciudat, este ideal să îți faci o imagine de jucător care pierde bani la jocuri precum sloturi sau baccarat sau oricare alt joc, dar câștigă la ruletă. Este recomandat să pierzi uneori intenționat. 

Așa vei “păcăli” cazinoul care va crede că ești un jucător care pierde la jocuri de noroc și mai câștigă uneori la ruletă. Dar tu știi că de fapt ai câștigat pentru că ai jucat ca un profesionist. 

Pariază la fel până câștigi

Dacă ți-ai ales un set de numere și un anumit cadran, mergi pe aceeași variantă până câștigi. Aceasta înseamnă că joci organizat și nu oscilezi de la un număr la altul, de la o culoare la alta. 

Mărește valoarea pariului când pierzi

Bazându-te pe strategiile de pariere progresivă negativă, de fiecare dată când pierzi, mărește valoarea pariului. Nu trebuie să îl dublezi așa cum spune strategia lui Martingale. Este suficient să îți stabilești tu un ritm de creștere, având grijă să nu depășești bugetul pe care l-ai alocat pentru gambling. 

De exemplu, poți să folosești următoarea schemă: dacă începi cu 3 lei și pierzi, la a doua rundă pariază 2×3 lei (6 lei); dacă din nou pierzi, pariază 3×3 lei (9 lei) la a treia rundă; și dacă iarăși pierzi, pariază la a patra rundă 4×3 lei (12 lei). Până vei ajunge la runda a șaptea vei câștiga cu siguranță. 

Nu îți forța norocul 

Dacă ai câștigat, întoarce-te la primul pariu, cel de 3 lei. Sistemul descris mai sus funcționează doar dacă respecți fiecare pas. După ce ai câștigat o sumă mare, nu te lăsa păcălit de mirajul norocului pentru că șansa nu îți surâde de mai multe ori. 

Nu te avânta la pariuri pe sume mari dacă nu știi ce faci. Rezumă-te la sume mici până când stăpânești cu adevărat jocul. 

Concluzie 

Joacă rațional, exersează pe cât posibil variante demo sau pe site-uri care te lasă să joci gratuit. Nu intra în joc cu bani adevărați decât în momentul în care ești sigur pe tine.

Urmează stilul profesioniștilor. Doar așa vei ajunge ca ei. 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare