sursa foto:  foxnews.com

Președintele american Joe Biden îl avertizează pe Vladimir Putin: Statele Unite vor lucra cu aliații și partenerii pentru a impune Rusiei măsuri economice suplimentare rapide și severe

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a avertizat Kremlinul într-un comunicat de presă, că SUA vor lucra cu aliaţii şi partenerii pentru a impune Rusiei măsuri economice suplimentare rapide şi severe dacă Moscova va anexa teritorii din Ucraina.

 

 

 

„Referendumurile Rusiei sunt un simulacru, un pretext fals pentru a încerca să anexeze cu forţa părţi ale Ucrainei”, a denunţat preşedintele american, care a adoptat deja mai multe seturi de sancţiuni economice şi financiare împotriva regimului Putin.

În regiunile ucrainene Doneţk, Lugansk, Zaporojie şi Herson, ocupate de forţele ruse, a început vineri votarea la referendumurile pentru unirea cu Rusia, care va dura până marţi.

Purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, a declarat că decizia ulterioară privind anexarea acestor regiuni, care reprezintă aproximativ 15% din teritoriul Ucrainei, va fi una rapidă, transmite AGERPRES

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare