sursa foto:  Facebook

Președintele Iohannis, mesaj fără echivoc pentru echipa lui Dragnea! Ce le-a recomandat

Președintele Klaus Iohannis va participa la dezbaterea „Coerență și transparență — exemple de bune practici la nivelul județelor Harghita și Covasna”, la care sunt prezenți aproximativ 300 de reprezentanți ai administrației publice locale din cele două județe. Înaintea acestei dezbateri au fost intonate imnul României și imnul secuiesc.

Potrivit Agerpres, Klaus Iohannis a vizitat Catedrala Episcopală Ortodoxă „Sfântul Nicolae” din Miercurea Ciuc, Complexul monahal Șumuleu-Ciuc și Bazilica „Sfânta Maria”, Căminul „Sfântul Ștefan”, precum și o fabrică de îmbuteliere a apei minerale din comuna Sâncrăieni.

În jurul orei 14,00 președintele Klaus Iohannis va ajunge la Sfântu Gheorghe, în județul Covasna, unde va avea o întâlnire cu reprezentanți ai clusterelor și asociațiilor de dezvoltare intercomunitară.

Aflat în vizită la Miercurea Ciuc, Iohannis a vorbit despre haosul creat de guvernarea Dragnea și a avut un mesaj neașteptat pentru membrii PSD.

„Daca se introduc in discutia publica, de catre o coalitie care are majoritate in Parlament, notiuni noi care intr-o zi sunt promovate, iar a doua zi sunt retrase… acest lucru este o eroare politica grava. Aceasta majoritate are capacitatea parlamentara sa promoveze schimbarea legislatiei. Economia, investitorii si antreprenorii reactioneaza la asa ceva. (…) Le-as recomanda PSD-istilor, cu foarte multa caldura, sa mearga acasa, sa judece un pic propriul program de guvernare si, cand stiu ce vor, sa vina in fata natiei si sa spuna acest lucru”, a declarat Iohannis la Miercurea Ciuc.

Vezi și Devoalări incredibile în cazul preotului Pomohaci! Unde a putut să ajungă

Rareș Bogdan îl amenință dur pe Liviu Dragnea! Ce informații deține despre liderul PSD

Alarmă de gradul 0! Dezvăluire: care ar fi de fapt planul real al PSD cu taxele și impozite

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare