sursa foto:  teotrandafir.com

Preț colosal! Cu cât vinde Brigitte apartamentele rămase din căsnicia cu Ilie Năstase

Brigitte a luat o decizie radicală! După ce aceasta a divorțat de Ilie Năstase, acum ar intenționa să vândă tot ce i-a rămas din fosta căsnicie.

 

Actuala doamnă Pastramă a scos la vânzare două apartamente, unul pe malul mării, în stațiunea Mamaia, altul în cartierul din renumita zonă a bogătașilor din Capitală. Dacă îi reușesc tranzacțiile, Brigitte va încasa aproape jumătate de milion euro. CANCAN.RO, emisiunea difuzată de România TV, a dezvoltat subiectul.

În cei opt ani de căsnicie, Brigitte a avut grijă să investească în imobiliare, ori de câte ori Ilie mai călca strâmb.

”- În cazul unui partaj cu ce te vei alege?

– Cu nimic, pentru că n-am nimic din timpul căsătoriei și nici el nu are dreptul la nimic din ce am eu. 

– Deci, astăzi am primit cadou acest apartament și am venit să măsor. Vederea e foarte frumoasă, terasa e minunată. Ah, se vede și marea, se vede și lacul. Ah, și el este persoana care mi-a făcut cadou acest apartament minunat. Ca să-l iert pentru toate escapadele lui. Oare merită?”, spunea Brigitte în urmă cu ceva timp la emisiunea lui Dan Capatos.

Apartamentul din zona de fițe a stațiunii Mamaia ar fi costat 100.000 de euro, la care se mai adaugă alte câteva zeci de mii reprezentând dotările de lux. Brigitte l-a scos acum la vânzare și speră să obțină 150 mii euro. Și nu e singurul imobil care încă o mai leagă pe Brigitte de Năstase, măcar sentimental.

Brigitte a scos la vânzare și apartamentul de lux situat în nordul Capitalei, la doi pași de parcul Herăstrău. Un apartament de 140 de metri pătrați, împărțit în patru camere, cu trei băi și dotat, de asemenea, cu tot ce-i mai frumos si scump. 340 mii euro este prețul pe care Brigitte speră să-l obțină. Ilie Năstase nu vrea să mai audă nici de Brigitte, nici de apartamentele cumpărate în timpul căsniciei. 

”Dar nu mă interesează. Vă rog frumos! Toate prostiile mă întrebați pe mine. Am o soție care nu vrea să audă de așa ceva și nici eu, da? Vă rog frumos! N-am nicio treabă eu cu ce vinde și ce nu vinde și ce face ea, nu mă interesează”, a mărturisit Ilie Năstase pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

”Merit foarte mult și merit mai mult decât să fiu înșelată. Și, cu siguranță, Dumnezeu îmi va da persoana aia. Am avut cadouri, o viață trăită la extrem, dar nu am avut lucrurile esențiale de la viață, lucrurile morale. Eu la alea tânjesc și de alea am nevoie și credeți-mă că de la început mi-am dorit să le am cu Ilie. Cum aș fi putut să mă întorc eu la casa aia în care am stat șapte ani de zile, pe care am renovat-o, când el a semnat că atunci când moare i-o dă ei. În minutul doi, dacă Doamne ferește Ilie pățește ceva, eu sunt scoasă afară. Eu, în minutul trei, eram scuipată din casa aia. Poate și ceasurile sau ce am mai primit de la el nu aș fi luat”, a spus Brigitte, în urmă cu ceva timp, la Kanal D.

 

Vezi și

EXCLUSIV Adevărata miză a războiului pentru șefia PSD! Cutuma care dinamitează total jocurile

Vești mari pentru mii de șoferi! Ce se întâmplă cu înmatricularea auto

Mare atenție! Riscați amenzi uriașe pentru nerespecarea acestei prevederi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare