sursa foto:  b365.ro

Primăria Capitalei taie în carne vie! A început tăierile de buget- Maia Morgenstern face dezvăluiri

Primăria Capitalei taie în carne vie! A început tăierile de buget! Actriţa Maia Morgenstern face dezvăluiri.
Aceasta a publicat joi notificarea prin care Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat Teatrul Evreiesc de Stat că îi va reduce bugetul cu jumătate de milion de lei. PMB a trimis notificarea miercuri, la ora 15:27, cerând tetrului să trimită o propunere de reducere de buget până a doua zi, la ora 10.00.

„Având în vedere NOTIFICAREA Administratorului Public nr. 1251/05.06.2019, la propunerea Ordonatorului Principal de Credite, Administratorului Public şi D.G.E. şi ţinând cont de execuţia bugetului local al Municipiului Bucureşti la data prezentă, vă rugăm ca până mâine 20.06.2019, ora 10:00 să prezentaţi propunerea de reducere a bugetului pentru anul 2019 în forma tabelară conform clasificaţiei bugetare, cu suma de 500.000 lei.

În cazul neprezentării propunerii de reducere a bugetului conform sumei comunicate, D.G.E va reduce suma din bugetul instituţiei dvs. de la un alineat bugetar aleatoriu. Documente vor fi predate la sediul PMB – DGE, mansarda. Avem rugămintea să ne confirmaţi primirea acestui e-mail şi să ne transmiteţi un număr de înregistrare”, arată notificarea, publicată de Maia Morgenstern.

Firman. Am primit firman de la Înalta Poartă…..că de nu unde vă stau picioarele, vă va sta și capul. Eram fascinată în…

Publicată de Maia Morgenstern pe Joi, 20 iunie 2019

Vezi și:

Afacerile cu statul ale USR-istului acuzat de trădare! Finanțări anuale pentru unul dintre ‘băieții deștepți’ ai Guvernului Cioloș

Se aplică de la 1 iulie 2019! Mii de români sunt vizați

EXCLUSIV Acuzații-dinamită la adresa giganților de pe piață: ‘Suprataxează românii din cauza bonurilor de masă’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare