Prins în „flagrant”! Florin Iordache văzut cu două persoane de la CCR în contextul controverselor de pe legile Justiției

Comisia Specială condusă de Florin Iordache, autorul OUG 13, a făcut efectiv praf codurile penal și de procedură penală, venind cu amendamente care practic îngreunează Justiția. Procurorii de la Parchetul de pe lângă ICCJ au atras deja atenția că acestea sunt neconstituționale și că vor ataca prevederile absurde la Curtea Constituțională.

În acest context delicat, Florin Iordache a fost surprins la Restaurantul Rustic plasat în zona Senatului României discutând cu nimeni altul decât Daniel Morar, judecător la CCR, extrem de apropiat de Traian Băsescu în trecut ,fost șef al DNA și de Senia Costinescu, magistrat asistent la CCR. Despre aceasta se spune că ar avea o relație foarte apropiată cu Morar.

Așadar ce caută Iordache cu un judecător și un magistrat asistent de la CCR, chiar după ce procurorii din toate instituțiile au anunțat că vor ataca amendamentele la Curtea Constituțională? Oare discutau cumva despre ce mai reprezintă astăzi infracțiunea trafic de influență?

Dar cu siguranță că domnii Morar și Iordache ne vor povesti tuturor despre ce vorbeau și vor pune capăt speculațiilor.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare