sursa foto:  http://teotrandafir.com

Un producător autohton a intrat în forță în supermarketuri! Ce le vinde unor nume grele, precum Carrefour, Auchan sau Profi

Un producător român a dat lovitura! Acesta a intrat în forță în supermarketurile de la noi, colaborând cu nume grele, precum Carrefour, Auchan, Metro sau Profi.

Aurel Onigaş, proprietarul companiei Pombis, care exploatează o livadă de 300 de hectare de pomi fructiferi în Bistriţa-Năsăud, vinde mere, prune, cireşe şi sucuri retai­lerilor Carrefour, Auchan, Metro şi Profi, de 1,5 mil. euro anual, informează zf.ro.

„Circa 80% din fructele de consum le vindem în hipermaketurile Carrefour, Auchan, Metro şi, zonal, în Profi din Cluj. Avem şi o fabrica de sucuri în Viişoara care produce 200.000 de cutii de suc de 3 litri marca Alma“, a afirmat Onigaş.

Recent, Pombis a obţinut o finanţare din fonduri europene de 380.000 de euro pentru reconversia plan­taţiilor, acesta fiind cel de-al cincilea proiect pe care Aurel Onigaş urmează să-l implementeze din bani europeni.

„Înlocuim plantaţiile vechi de măr cu 8 hectare de livadă super intensivă, dotată cu plasă antigrindină, irgaţii, tot ce trebuie“, a mai spus producătorul agricol.

Conform sursei citate, livezile Pombis au aparţinut unei înterprinderi agricole de stat (IAS) până în 1998, când Aurel Onigaş le-a cumpărat în urma unui proces de privatizare. Pentru compania Pombis lucrează în prezent 48 de salariaţi la care se adaugă 150 de zilieri în campania de recoltare.

Vezi și Deputații PSD au votat dezastrul în Justiție: cum poate scăpa nepedepsită criminala de la metrou

EXCLUSIV! Imagini în premieră cu tentativa de CRIMĂ de la Costin Georgian! Tânăra a scăpat ca prin urechile acului

Atenție! Ce TREBUIE să faceți dacă vreți să SCĂPAȚI cu viață în cazul în care ajungeți pe șinele de metrou

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare