sursa foto:  gds.ro

Profesor ASE: ‘Ce ar trebui să facă un deținător de poliță RCA la Euroins? Să belească bine ochii când conduce!’

Cristian Păun, profesor universitar în cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din București, a avut o ieșire în contextul intrării în insolvență a companiei Euroins.

Cristian Păun le-a recomandat celor care dețin polițe RCA la Euroins „să belească bine ochii” când conduc, să nu lovească pe alții, să nu păgubească pe alții.

„Nu de alta dar, în caz de accident, terțul păgubit va găsi mai greu service să își repare dauna de care nu a fost vinovat. Va aștepta mai mult după un constatator, va fi mai greu de deschis dosarul de daună și de depus documente. Și, foarte probabil, va plăti el parțial sau integral paguba și se va deconta el cu acel fond, dacă vrea mașina mai repede”, explică Păun.

Recomandarea lui Cristian Păun pentru cei care au polițe RCA la Euroins:

Pe la televiziuni sunt întrebat aproape obsesiv: Ce ar trebui să facă un deținător de poliță RCA la Euroins? Ce îl sfătuiți?
Să belească bine ochii când conduce!

Să nu lovească pe alții, să nu păgubească pe alții. Să fie mai responsabil în trafic, mai prudent, mai atent. Măcar până îi expiră polița și face alta nouă. Măcar el să fie cu ochii în patru, dacă cei care trebuiau să fie s-au uitat chiorâș și în altă parte de ani buni.

Nu de alta dar, în caz de accident, terțul păgubit va găsi mai greu service să își repare dauna de care nu a fost vinovat. Va aștepta mai mult după un constatator, va fi mai greu de deschis dosarul de daună și de depus documente. Și, foarte probabil, va plăti el parțial sau integral paguba și se va deconta el cu acel fond, dacă vrea mașina mai repede.

Beliți ochii dragi șoferi asigurați RCA la Euroins!”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare