sursa foto:  romaniatv.net

Proiect aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti! Câți bani vor primi vârstnicii cu pensie mai mică decât salariul minim pe economie

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat astazi, cu 38 de voturi pentru si 11 abtineri, un proiect forte important care vizează vârstnicii cu pensie mai mică decât salariul minim pe economie.

Este vorba despre proiectul de hotarare “Lumina ochilor cea mai importanta. Ochelari la varsta a treia”. Acesta a fost aprobat cu 38 de voturi pentru si 11 abtineri. Au votat pentru 24 de consilieri PSD, 4 consilieri ALDE, 3 consilieri PMP si 7 consilieri USR, in timp ce 7 consilieri PNL si 4 consilieri USR s-au abtinut.

Primarul General, Gabriela Firea:

“Dat fiind faptul ca problemele de vedere creeaza un disconfort major persoanelor varstnice, categorie in randul careia incidenta afectiunilor oftalmologice este foarte mare si ca in Bucuresti exista un numar foarte mare (peste 200.000) de pensionari cu pensii mici, propunem Consiliului General sa aprobe un program prin care vor fi acordate stimulente pentru achizitionarea de ochelari de vedere.

Programul va fi derulat de centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti si se adreseaza persoanelor pensionate conform legii, care au implinit varsta legala de pensionare si au pensia mai mica decat salariul minim pe economie (1.162 lei). Concret, se va deconta suma de maxim 250 de lei per beneficiar, acordati o singura data”.

Vezi și Surpriză totală! La ce salariu visează iubitul Elenei Udrea – Aceasta este funcția pe care și-ar dori-o

SURSE! Se dau lupte grele în interiorul Poliției Române! Al doilea om din Serviciu, „decapitat” la ordin?

Aceste mașini nu vor mai putea fi înmatriculate în România-Anunț făcut de directorul general al RAR, George Dincă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare