sursa foto:  realitateaoltului.ro

SURSE! Se dau lupte grele în interiorul Poliției Române! Al doilea om din Serviciu, „decapitat” la ordin?

Lupte grele în interiorul Poliției Române! La jumătatea lunii iulie, Bugetul.ro vă dezvăluia că un șef din Poliție a fost scos din joc, după ce Inspectoratul General al Poliției Române a demarat o cercetare disciplinară prealabilă pe numele său.

Concret, șeful împuternicit al Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, subcomisarul Andrei Manta, nu a mai fost acceptat în concursul ce a avut loc la data de 17 iulie, pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, din cauză că este anchetat disciplinar.

Cum mandatul lui Manta va înceta în luna august, iar la concursul respectiv a fost înscris doar el, în locul său va trebui pus un alt șef.

Vezi și EXCLUSIV! Dezvăluire explozivă! Probleme mari pentru un greu din Poliție: Cum a fost scos din joc (SURSE)

Al doilea om de la Serviciul Arme, comisarul-șef Raicu Viorel, șeful biroului Autorizări arme și muniții, ar fi fost „executat” la ordin. Potrivit surselor Bugetul.ro, în spațiul public ar fi fost aruncate informații și o filmare menite să-l denigreze pe Raicu.

„Șeful Biroului Arme și Muniții din Poliția Capitalei este acuzat de un afacerist că ar fi făcut presiuni asupra lui pentru a-l deposeda de un teren. Comisarul șef Viorel Raicu a fost filmat, în afara programului, îmbrăcat la costum, în timp ce coordonează o echipă de muncitori ca să evacueze un teren aflat în litigiu. Filmarea care-l are ca protagonist pe șeful de la „Arme și Muniții” a fost realizată în weekend. Afaceristul denunțător are mai multe litigii cu privire la câteva loturi de teren din apropierea unei școli private pe care o deține. Unul dintre aceste loturi ar fi atras atenția comisarului șef Viorel Raicu care n-a așteptat ca o instanță să se pronunțe într-un litigiu și a „intervenit” personal”, a dezvăluit, marți, Cancan.

Vezi și EXCLUSIV! Sursele Bugetul.ro, confirmate: Un important șef din Poliție e „OUT”! S-a început anchetarea sa

Tabloidul mai precizează și că „sursele noastre susțin că filmarea ar fi ajuns la conducerea Poliției Capitalei, iar Viorel Raicu era în concediu medical în ziua în care a descins pentru a „rezolva” problema cu omul de afaceri arab”.

Conform primelor informații ale Bugetul.ro, omul care ar fi aruncat în spațiul public filmarea ar fi din interiorul Serviciului.

În zilele următoare, redacția noastră vă va prezenta noi informații despre acest caz și o serie de documente obținute în exclusivitate.

Vezi și EXCLUSIV! Alertă pentru Carmen Dan! Un fost colaborator acuză: Șefi din Poliție fabrică dosare! Reacția promptă a ministrului de Interne

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare