sursa foto:  Bună Ziua Brașov

Proprietara Fabricii de Zahăr Luduș anunță că astăzi se încheie: ‘Ultimele cantități de sfeclă intră la această oră pe fluxul de producție’

Mihaela Neagu, coproprietară a Fabricii de Zahăr Luduș, anunță, pe o rețea de socializare, încheierea campaniei de prelucrare pe anul 2023 a sfeclei de zahăr.

Potrivit Mihaelei Neagu, ultimele cantități de sfeclă intră la această oră pe fluxul de producție.

„Astăzi se încheie campania de prelucrare a sfeclei de zahăr de la fermieri, depășind cu aproape două săptămâni planul de producție anunțat de la bun început, respectiv 15 septembrie – 15 noiembrie”, a subliniat ea.

Anunțul Mihaelei Neagu:

„Fabrica de Zahăr Premium Luduș a reușit să prelucreze până la acest moment 99% din cantitatea de sfeclă de zahăr contractată de la fermieri. Ultimele cantități de sfeclă intră la această oră pe fluxul de producție. Astăzi se încheie campania de prelucrare a sfeclei de zahăr de la fermieri, depășind cu aproape două săptămâni planul de producție anunțat de la bun început, respectiv 15 septembrie – 15 noiembrie.

Acum câteva zile, m-am aflat în situația unei crize, amplificată intenționat de unii dintre partenerii noștri și fără soluții concrete. Mobilizarea a venit de la români adevărați, fermieri, primari, oameni care lucrează în industria transportului.

Situațiile de criză observ din ce în ce mai des că nu-și găsesc rezolvarea firească, iar calea cea mai ușoară este să facem petiții. Însă la fel de important este să respectăm și clauzele, și termenele stabilite de la bun început.

Apreciez faptul că Ministrul Agriculturii a înțeles că statul nu poate interveni în deciziile de management ale unei companii private și că asumarea unor decizii poate fi un lucru cu două tăișuri. Poate fi bună pentru unii, dar rea pentru alții. Iar cine va analiza toate aspectele, va putea înțelege clar acest lucru. Mulțumesc jurnaliștilor care au preluat corect informația și care au avut răbdarea să ajungem la final cu campania.

Pentru mine, solidaritatea și loialitatea sunt două aspecte esențiale pe care îmi bazez deciziile atât în viață, cât și în perioade de criză. Am norocul că sunt obișnuită să lucrez sub presiune și am putut gestiona și mobiliza recoltarea ultimelor suprafețe în condiții meteorologice destul de dificile. Mulțumesc echipei mele, angajaților, fermierilor, românilor care au dat dovadă de implicare, care au pus mână de la mână și au oferit ajutor ca Fabrica de Zahăr Premium Luduș să încheie campania din acest an cu bine!”.

Despre acest subiect au scris în premieră jurnaliștii de la Gândul.

Foto Bugetul.ro. Zahărul Bod, produs la Fabrica de Zahăr Luduș, a ajuns în supermarketurile din Capitală

În dreptul producătorului este trecută Fabrica de Zahăr Luduș, iar ca distribuitor apare firma Best Achiziții SRL, deținută de Mihaela Neagu, coproprietară a Fabricii de Zahăr Luduș.

În luna octombrie, Neagu a anunțat că zahărul sută la sută românesc a început să fie livrat către magazinele din țară

Neagu a dezvăluit că zahărul sută la sută românesc a început să fie livrat deja către magazine, sub brandul Zahăr Bod.

Am cumpărat două fabrici de zahăr, una este cea de la Bod şi sunt coacţionar şi aici, la Luduş. Am stabilit că voi ieşi pe piaţă cu brandul de la Bod, care este unul de la 1889, ţinând cont de faptul că în Luduş nu am maşini de ambalat, am băgat foarte mulţi bani în dezvoltarea brandului şi nu cred că voi renunţa la el curând. Zahărul îl găsiţi cu tricolorul pe pungă, este produs aici, la noi. Am început să livrăm de lunea trecută, sunt companii care cumpără.

(…) Pentru că anul acesta facem o cantitate mică, vrem să-l dăm total către populaţie. Bineînţeles că şi în industrie o să meargă o parte, dar aşa cum am setat acum reţeta şi cum ne-am dori noi, este doar către populaţie”, a spus Mihaela Neagu.

La începutul acestui an, Fabrica de Zahăr Luduș a fost achiziționată de doi români:  Mihaela Neagu și Mihail-Daniel Matache, investitori în domeniul agroalimentar și alimentar de consum. 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare