sursa foto:  Inquam Photos/ Octav Ganea

PSD, critici dure la adresa liberalilor: ‘Nu le pasă deloc de țară! Orban împarte funcții filialelor PNL, în timp ce viața românilor se degradează dramatic!’

PSD, afirmă într-o postare pe pagina sa de Facebook, că ‘La ordinul supra-premierului Iohannis, care conduce Cabinetul stil “cîțu-cîțu”, ca pe un animal de companie, Guvernarea Țeparilor duce țara direct în prăpastie!’

”Premierul-Datorie Cîțu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a mințit el pe români când a umflat din pix valoarea finanțărilor acordate economiei pentru a depăși criza COVID-19. În realitate, pe mâna lui Cîțu, România a atins recordul celui mai firav pachet de stimulare dintre țările UE, de doar 1,4% din PIB – de 5 sau chiar 10 ori mai puțin decât vecinii săi!
Degeaba vrea Cîțu să răstălmăcească scrisoarea CE și să facă din negru alb! Comisia Europeană spune clar că derapajul fiscal-bugetar se instalase în România încă din martie 2020, “before COVID outbreak” (inainte de criza Covid-19 – traducere pentru absolventul de universitate americană Florin Cîțu)! Nu le pasă deloc de țară!
Azi, șeful politic al lui Cîțu continuă modelul ”totul pentru noi, nimic pentru români”, cu a doua serie a Ciolaniadei! Orban împarte funcții filialelor PNL, în timp ce viața românilor se degradează dramatic!
⚠️Farmaciile sunt în pericol să rămână fără tratamente esenţiale pentru pacienţi, după ce statul a întârziat şi 150 de zile plata medicamentelor.
⚠️Fiscul a început prigoana împotriva datornicilor chiar de Revelion iar acum vrea să impoziteze ajutoarele de stat primite de români în pandemie.
⚠️Milioane de români s-au trezit cu factura la energie scumpită fiindcă Guvernul PNL n-a vrut să definească prin lege consumatorul vulnerabil.
La ordinul supra-premierului Iohannis, care conduce Cabinetul stil “cîțu-cîțu”, ca pe un animal de companie, Guvernarea Țeparilor duce țara direct în prăpastie!”, au scris social democrați pe Facebook
Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, text care spune „Premierul Datorie îngroapă țara, românii plătesc scump!”

Citește și:

Mare atenție! Toți românii sunt vizați de această lege: Cine nu o respectă, se poate alege cu o amendă de până la 30.000 de lei

Schimbări importante! Mii de români sunt vizați

DNA turează motoarele! După lovitura dată lui Costel Alexe, procurorii ar urma să calce pragul USR-PLUS!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare