sursa foto:  romanialibera.ro

PSD, nou atac la adresa Guvernului: Şcolile sunt periculoase când este vorba de educaţia copiilor – deci trebuie închise, dar sunt sigure ca secţii de votare

Social-democraţii au acuzat PNL că se ghidează numai după interesele electorale. 

„Şcolile sunt periculoase când este vorba de educaţia copiilor – deci trebuie închise, dar sunt sigure ca secţii de votare – când o cer interesele electorale ale PNL!

În loc să testeze masiv, iar printre priorităţi să fie profesorii şi orice suspiciune de infectare în cazul vreunui elev, ca să putem ţine şcolile deschise, Guvernul PNL era deja în campania pentru locale: trei sferturi dintre inspectorii şcolari judeţeni şi mulţi secretari de stat candidau pe listele PNL”, arată o postare luni pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa citată precizează că numai o parte din elevii Capitalei şi din două judeţe au primit tablete.

„În loc să pregătească educaţia pentru sistemul on-line, PNL se lăuda că «o să aducă» tablete pentru toţi copiii. Astăzi, doar o parte din elevii Capitalei şi din două judeţe au tablete.

Restul fac şcoală on-line în variantă off-line. Când le-am spus că, după alegerile locale vor închide şcolile, ne-au acuzat că minţim.

Astăzi, ei cer oficial asta fiindcă eşecul lor în a controla pandemia a dus în scenariul roşu mai multe mari oraşe, în frunte cu Bucureştiul. Pentru alegeri, PNL sacrifică totul! Nu doar sănătatea şi economia, ci şi educaţia”, a conchis sursa menţionată.

Vezi și:  EXCLUSIV Firma mamei secretarului Violetei Alexandru solicită bani de la Guvern!

Medicul Virgil Musta, avertisment dur: ‘Secția noastră de ATI este plină. Încă nu am ajuns să alegem, dar să știți că nu suntem departe’

EXCLUSIV Abuz al Poliției Române! Un fost colaborator acuză: ‘Asta înseamnă hărțuire, teroare!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare