sursa foto:  agerpres

Purtătorul de cuvânt al USR, atac la premier: Ce face Ciolacu e un jaf, bagă mâna în buzunarul românilor

Prin măsurile fiscale decise, Guvernul Ciolacu pur și simplu comite un jaf, luând bani din buzunarul românilor, a transmis purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, la B1tv.

 

 

USR a anunțat că dorește să depună o moțiune de cenzură împotriva guvernului.

„Acum sunt 132 de parlamentari în Opoziție, în afară de cei de la AUR. Avem nevoie de 117 și ne bazăm pe aceste 117. Deci chiar dacă nu semnează 15, o să rămânem cu 117.

Evident (îi includem și pe cei de la UDMR). Vorbesc de toată Opoziția democratică, scotând în afară extremiștii de la AUR, care și-au arătat adevărata față în anii ăștia de când cu războiul Rusiei.

(UDMR) nu a luat (decizia), o să vedem săptămâna viitoare, au spus că așteaptă până atunci să vadă varianta finală. Pe varianta actuală în consultare, UDMR-iștii au spus că nu sunt mulțumiți doarece acest proiect de austeritate a lui Ciolacu, a PNL și PSD lovește deopotrivă și în populația care e reprezentată de UDMR în Parlament. Și ei sunt antreprenori, și ei muncesc, și ei vor să le meargă bine și ei vor ca statul să nu le bage mâna în buzunar când cheltuie mai mult decât își permite”, a declarat Ionuț Moșteanu.

Acesta a precizat apoi că săptămâna viitoare vor vedea care e situația și cu REPER, care de asemenea vorbește de o moțiune de cenzură.

„Cei de la AUR maimuțăresc aceste proceduri, spun că atacă la CCR, fac, dreg. Ei sunt 41 – 42, nu pot face nimic. Cifra limită e de 50 pentru a ataca la CCR sau pentru moțiune simplă”, a mai ținut să precizeze deputatul USR, conform b1tv.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare