sursa foto:  antena3.ro

Radu Tudor anunță adevăratul premier al României! Cine ar conduce, de fapt, Guvernul

Jurnalistul Antena, Radu Tudor, aruncă o adevărată bombă în spațiul public.

Într-o analiză pe blogul personal, Radu Tudor susține că adevăratul premier al României ar fi, de fapt, Darius Vâlcov.

„Vom avea al 3 lea guvern PSD daramat de PSD?

Istoria relatiei personale Dancila-Dragnea spune ca nu. Cei doi sunt prieteni si apropiati de multa vreme. Un astfel de moment de tensiune e insuficient pentru a rupe tandemul Dragnea-Dancila.

Accesele de independenta ale premierului tin insa si de exagerarile practicate in dialog si decizie de apropiati ai lui Dragnea, precum Darius Valcov. Se stie ca adevaratul premier al Romaniei, cel care controleaza toti banii si ia toate hotararile este intimul lui Dragnea, Valcov. Nu de putine ori, orgoliul (atat cat exista) Vioricai Dancila a fost puternic sifonat de afirmatii de genul : “Nu discutati cu Dancila, ea nu conteaza, Darius decide”.

Declaratia premierului ca nu e si nu va fi de acord cu Liviu Dragnea in privinta restructurarii Guvernului este un avertisment, nu un gest al unei disidente adanci.

Dancila si Dragnea vor merge mult si bine impreuna. Relatia lor e veche, inca de pe vremea cand Darius Valcov era pe rand copilul de suflet al lui Traian Basescu, apoi cel mai bun ministru al premierului Victor Ponta (am citat din afirmatiilor celor 2 …)

E foarte adevarat ca devin obsesive neintelgerile oricarui premier cu liderul PSD. Nimeni nu e bun. Au fost 100 de remanieri in 2 ani si jumatate. 4 nominalizari de premieri. Morisca asta cu bile de tip loto-prono dinainte de 1989 trebuie sa se opreasca in acesti doi ani electorali, altfel se incinge arcul. Si sare”, scrie, pe blogul său, Radu Tudor.

Vezi  și

Liviu Dragnea aruncă-n aer criticile Opoziției! ‘Am fluturașul de salariu la mine’

EXCLUSIV Omul lui Băsescu reacționează, după ce Klaus Iohannis i-a refuzat propunerea: ‘Nu renunțăm’

Vești bune! Ce categorie de salariați poate cere concediu de odihnă suplimentar

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare