sursa foto:  digi24.ro

Raed Arafat, după ce fostul șef ISU care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia a murit: Ca să punem în lumină și să nu intrăm în conspirații

La o săptămână de la exploziile de la fosta stație GPL din Crevedia, fostul șef din cadrul ISU Dâmbovița, care a ridicat, în anul 2020, autorizația stației GPL din Crevedia, a murit. Este vorba despre Bogdan Georgian Puşcoi. 

Bogdan Georgian Puşcoi făcea şcoala moto, iar sâmbătă se afla împreună cu instructorul său pe motocicletă, într-un poligon din Ulmi. El a pierdut controlul motocicletei și a intrat într-un zid.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, făcut o serie de precizări în acest caz, subliniind că nu trebuie să „intrăm în conspirații”.

„Dar ca să punem în lumină şi să nu intrăm în conspiraţii acuma să spunem că cineva a făcut ceva, el era la prima lecţie, dacă este informaţia corectă pe care am avut-o, domnul colonel era la prima lecţie pe motocicletă, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înţeles, nu ştiu dacă e adevărat, a accelerat şi a intrat într-un perete, deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio maşină în el, era la o lecţie pe motocicletă şi, fiind pe motocicletă cu instructorul, a accelerat şi a intrat într-un perete”, a spus Arafat, conform News.ro.

Arafat a afirmat că, în acest caz, nu trebuie „speculată” o legătură între accident şi incendiul de la Crevedia.

„Domnul colonel în rezervă – Dumnezeu să-l ierte! – a fost angajat al ISU Dâmboviţa şi a fost şeful Inspecţiei de prevenire în perioada 2020-2021, dacă nu mă înşel. În 2021 a trecut în rezervă cu drept la pensie”, a afirmat duminică, răspunzând unei întrebări într-o conferinţă de presă, prim-adjunctul şefului ISU Dâmboviţa, Alfred Hantăr.

Acesta a confirmat că, prin atribuţiile pe care le deţinea, bărbatul care a murit a participat la controalele de la staţia GPL de la Crevedia.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare