sursa foto:  news.ro

Raed Arafat lansează un avertisment dur: Situația nu este sub control

Secretarul de stat, Raed Arafat lansează un avertisment dur. Acesta spune că, cu toate că  măsurile restrictive impuse de pandemia de coronavirus au fost relaxate, pericolul unei răspândiri incontrolate a infecțiilor cu COVID-19 nu trebuie minimalizat.

„Creșterea cazurilor de persoane infectate de joi ar trebui să ne atragă atenția. Trebuie să urmărim ce se întâmplă în următoarele zile, care va fi situația. Este un semnal că situația nu este sub control, așa cum ne-am dorit noi și că trebuie să fim foarte atenți în respectarea regulilor de distanțare fizică care se solicită populației de către noi, autoritățile”, spune Raed Arafat, potrivit informațiiloe transmise de digi24.ro.

Un număr din ce în ce mai mare de cazuri de infecție cu noul coronavirus ar duce, inevitabil, la revenirea către măsuri mai drastice, cu toate că nimeni nu și-ar dori asta.

Însă aceste măsuri vor fi luate de autorități, dacă situația medicală o va impune, iar respectarea tuturor regulilor de protecție, chiar și în condiții de relaxare, este absolut necesară.

”Trebuie să lucrăm împreună pentru a împiedica o posibilitate pe care nimeni nu o vrea și anume să revenim la un număr mare de cazuri și să fie obligatoriu să se mai ia unele măsuri, din nou. Chiar dacă sunt măsuri de relaxare care au fost luate și care sunt binemeritate pentru cei care au stat acasă și au suportat ce s-a întâmplat până acum și au suportat măsurile de restricții care au fost, trebuie să avem grijă mare în respectarea regulilor mai departe – purtarea măștii, distanțarea, toate regulile astea de igienă pe care noi le-am făcut cunoscute”, a mai declarat secretarul de stat Raed Arafat.

Vezi și

EXCLUSIV Avem dovada. Abuz al Poliției în plină stare de urgență

Sebastian Ghiță dă lovitura! Sistemul judiciar din România, pus la pământ. Dosarul se va rejudeca de la zero

Pensiile vor fi recalculate! Cine beneficiază de măriri

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare