sursa foto:  B1.ro

Raluca Turcan afirmă: ‘Solicit, în mod imperativ, Vioricăi Dăncilă să nu cedeze presiunile infractorilor’

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan afirmă că „PSD vrea referendum cu căluşul în gură” şi îi solicită, în mod imperativ, Vioricăi Dăncilă „să nu cedeze presiunile infractorilor şi să nu adopte nicio ordonanţă de guvern care să schimbe regulile referendumului deja declanşat de Preşedintele României”.

„PSD vrea referendum cu căluşul în gură! În ce ţară din lume regulile privind referendumul se modifică cu două săptămâni înainte de exprimarea votului? Numai în România condusă de un grup mafiot, disperat de furia românilor care vor veni la vot pe 26 mai. Solicit, în mod imperativ, Vioricăi Dăncilă să nu cedeze presiunile infractorilor şi să nu adopte nicio ordonanţă de guvern care să schimbe regulile referendumului deja declanşat de Preşedintele României”, a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Turcan menţionează că „Dăncilă pare să fi fost sinceră atunci când a spus că nu ştie conţinutul ordonanţei şi că normele toxice care vor bloca referendumul se fabrică în alte părţi decât la Guvern”.

„Dacă Dăncilă semnează o ordonanţă care împiedică votul românilor la referendum, trebuie să semneze în acelaşi timp şi propria demisie”, încheie prim-vicepreşedintele PNL.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că ordonanța de urgență privind referendumul va fi adoptată în ședința de Guvern de miercuri. Ea a precizat că încă nu a citit-o şi că astăzi va fi stabilită forma finală a actului normativ, informează news.ro

Cine ar fi comandat, de fapt, sondajul care o prezintă pe Kovesi favorită la prezidențiale

Vești proaste pentru șoferi! Codul rutier va suferi noi modificări

Vești importante pentru toți românii! Care va fi cea mai mică pensie din România

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare