turcan

Raluca Turcan: ‘Secția PSD a CCR a decis că nu putem trata în spital bolnavii de COVID-19’

Prim-vicepreședinte PNL, Raluca Turcan, a solicitat adoptarea rapidă în Parlament a proiectului de lege privind carantina și izolarea, aprobat de Guvern.

„Secţia PSD a CCR a decis că nu putem trata în spital bolnavii de COVID-19 şi ne-a pus în situaţia de a nu mai putea lua decizia izolării şi a carantinării. Guvernul a dezbătut şi a adoptat proiectul de lege care pune în acord cu decizia CCR legislaţia privitoare la asistenţa medicală a persoanelor infectate, ca să avem instrumente legale să combatem eficient pandemia în continuare.

Pericolul nu a trecut! Proiectul de lege a fost transmis Parlamentului, aflat în sesiune extraordinară, pentru a fi adoptat urgent. Aşteptăm aceeaşi rapiditate manifestată de PSD şi sateliţii la modificarea Codurilor penale, aceeaşi mobilizare exemplară pe care au arătat-o pentru teme precum amnistia şi graţierea! Altfel, efortul majorităţii covârşitoare a românilor este pur şi simplu irosit.

Mizele electorale ale PSD nu trebuie să mai interfereze cu munca medicilor şi a tuturor specialiştilor care luptă în continuare împotriva pandemiei de coronavirus. (…) Trebuie să ne mobilizăm rapid şi să redăm specialiştilor în sănătate baza legală să poată oferi asistenţă medicală bolnavilor de COVID-19”, a scris Turcan, luni, pe Facebook.

Ea susţine că PSD este „vinovatul moral” pentru creşterea numărului de noi infectări, prin toate apelurile făcute la nerespectarea măsurilor de protecţie.

„PSD este vinovatul direct pentru politizarea tuturor deciziilor pe care Curtea Constituţională le-a luat în legătură cu măsurile Guvernului PNL în pandemie”, spune Turcan.

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea rebranduire a Poliției Române! Au fost trimise în misiune!

Situație dezastruoasă în interiorul DNA. Este pe cale de a se prăbuși bastionul împotriva corupției din România?

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare