sursa foto:  Profimedia

Ramzan Kadîrov, liderul cecen, amenință Polonia! ‘După Ucraina, dacă ne e dată comanda, în 6 secunde vă vom arăta de ce suntem în stare’

Ramzan Kadîrov, liderul armatei de mercenari ceceni ai lui Vladimir Putin, amenință Polonia și declară capitolul Ucraina un capitol închis.

Liderul cecen amintește că ambasadorul Rusiei la Varșovia a fost stropit cu vopsea roșie de polonezi și le solicită acestora să-și ceară scuze oficial.

Mai mult, Kadîrov susține că, dacă Putin îi dă comanda, armata de ceceni le va arăta polonezilor în „șase secunde” de ce este capabilă.

Ucraina este deja un capitol închis. Sunt interesat de Polonia. După Ucraina, dacă ne e dată comanda, în 6 secunde vă vom arăta de ce suntem în stare.

(n.r. Polonia) Ar trebui să-ți retragi armele și mercenarii și să ceri, oficial, scuze pentru ceea ce i-ai făcut ambasadorului nostru”, este mesajul lui Kadîrov.

Jurnalistul Francis Scarr, care monitorizează televiziunile de stat ruse, este cel care prezintă un video, pe Twitter, cu amenințarea lui Ramzan Kadîrov.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare