sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan a explodat! Guvernul Dăncilă nimicit

Liderul europarlamentarilor liberali, Rareș Bogdan, s-a dezlănțuit pur și simplu. Acesta i-a făcut praf pe cei din Guvernul Dăncilă și a umilit, în ultimul hal, un ministru. Rareș a dat de pământ cu titularul de la Externe, Teodor Meleșcanu. Nici Viorica Dăncilă nu a scăpat de vorbele grele ale europarlamentarului.

Rareș Bogdan continua ofensiva totală la adresa Guvernului Dăncilă. Europarlamentarul PNL a lansat un atac fără precedent la adresa premierului, dar nu l-a iertat nici pe Teodor Meleșcanu, socotit responsabil pentru dezastrul votului din Diaspora.

Rareș s-a năpustit pur și simplu la adresa titularului de la Externe, dar nu a iertat-o nici pe Carmen Dan, ministrul de Interne.

”Nu am văzut ca doamna Dăncilă să-l retragă pe domnul Meleșcanu sau pe Carmen Dan după alegeri. Dacă doamna Dăncilă înțelegea ceva din vot, ar fi făcut minim o reparație față de oamenii care au stat la cozi și care au fost umiliți pe 26. Dânsa l-a susținut în continuare pe domnul Meleșcanu, care a devenit de-a dreptul impertinent, ceea ce nu credeam că voi spune vreodată despre un om cu o astfel de carieră în diplomația românească, dar în momentul ăsta este de-a dreptul impertinent. Iar doamna Carmen Dan a devenit și mai vocală decât înainte. Adică doamna Dăncilă una spune și alta face”, a declarat Rareș Bogdan, în cadrul știrilor B1 TV.

Citește și:

Lovitură dură pentru Liviu Dragnea! Cine îl sapă, de fapt, pe fostul lider PSD

EXCLUSIV Înalta Curte dinamitează informațiile privitoare la condamnarea lui Liviu Dragnea: ‘Nu sunt reale’

Mare atenție! ANAF schimbă tactica – Cum veți fi taxați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare