sursa foto:  mytex.ro

Rareș Bogdan: A venit vremea schimbării. Valul de Dreapta, condus de PNL, va mătura PSD

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, anunță „vremea schimbării”.

Al doilea cel mai important om din PNL prevestește o victorie zdrobitoare a liberalilor la alegerile din 27 septembrie.

Rareș Bogdan este de părere că PSD va pierde alegerile locale la scor și că PNL va obține un scor mai mare față de cel de la alegerile europarlamentare, când liberalii au obținut cel mai bun scor din ultimii 30 de ani.

PSD va pierde Alegerile Locale la scor. PNL va avea o creștere mai mare între Europarlamentare și Locale decât între Alegerile Generale de acum 4 ani și EuroParlamentarele de anul trecut. După ce am obținut 7% in plus anul trecut, acum vom adauga la scorul de anul trecut mai mult de 7%.

A venit vremea schimbării. Valul de Dreapta, condus de PNL, va matura PSD din peste jumătate din Consiliile Județene pe care le conduc acum.”, spune Rareș Bogdan.

Vezi și

Acuze fără precedent la adresa USR-PLUS, din partea comisarului care candidează la Primărie: Soția și mama, amenințate – tatăl, hărțuit!

EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

Scandal de proporții! Marius Bodea, candidatul USR PLUS la șefia CJ Iași, acuzat că a hărțuit o angajată până a determinat-o să demisioneze

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare