sursa foto:  zcj.ro

Rareș Bogdan, către Marcel Boloș: ‘Marcele, te rog frumos, nu suntem la televizor aici! Nu ne mai considera pe toţi prosti şi neinformați’/Intervenția lui Ciolacu: Domnule Rareș Bogdan, îl blocați pe ministru!

Stenograme din interiorul coaliției de guvernare! Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, și prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, s-ar fi contrat dur în ultima ședință a Coaliției PNL-PSD.

Marcel Boloș s-ar fi plâns că are un deficit la încasările din luna septembrie, de 7,5 miliarde de lei.

În replică, Rareș Bogdan i-a transmis că nu e la televizor și că nu toți sunt proști și neinformarți.

În acel moment, Boloș a amenințat cu demisia, iar premierul Marcel Ciolacu, a intervenit în favoarea sa, conform stenogramelor prezentate de Antena 3.

Schimbul de replici din Coaliția PNL-PSD:

Marcel Boloș: „De trei zile nu dorm, speram ca luna septembrie să nu o închid pe deficit! Am un minus de 7,5 miliarde de lei la încasare pe luna septembrie. O să opresc toate plăţile până la finalul anului, pentru că o să ni se suspende fondurile europene de la 1 decembrie!”

Rareș Bogdan: „Marcele, te rog frumos, nu suntem la televizor aici! Nu ne mai considera pe toţi prosti şi neinformați! E o întreagă procedură aici, supravegherea ar începe peste 9 luni, nu ne taie nimeni fondurile! Nicidecum nu se suspendă pe loc!

Marcel Boloș: „Eu îmi dau demisia atunci, să vină Rareș Bogdan ministru de Finanțe, dacă poate să negocieze mai bine la Bruxelles!”

Marcel Ciolacu: „Vă rog, domnule Rareș Bogdan, că-l blocați pe domnul ministru, găsim soluții aici”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare