sursa foto:  evz.ro

Rareș Bogdan face praf clasa politică: ‘Mai mulți nenorociți nu există altundeva. Îi calc în picioare’

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, anunță că „mai mulți nenorociți ca în politică nu există altundeva”.

Totodată, el a precizat că nu va face niciun pas înapoi și că îi va călca în picioare.

„Eu credeam că presa este plină de jivine. Nu, este paradis, rai. În politică, mai mulți nenorociți ca în politică nu există altundeva. Nu fac niciun pas înapoi, îi calc în picioare. Sunt lipsiți de caracter. Există oameni de bună credință. Dar alții nu au fost niciodată în Marea Britanie, de exemplu, să vadă ce înseamnă onoare. Nu cred că pe vremea lui Marghiloman clasa politică era în acest fel.

Noi ne asumăm două tururi la alegeri, dar prietenul tău Victor Ponta vorbește cu noi foarte clar – sunt obligatorii două tururi de scrutin… Și s-a dat peste cap seara. E doar un exemplu. Noi am început un proces de asumare”, a declarat Rareș Bogdan, în dialog cu Emma Zeicescu, la Gândul Live.

Vezi și

EXCLUSIV ‘Secretul’ ascuns timp de 15 ani în MAI! Lovitură pentru sute de polițiști! Trebuie să primească zeci de mii de dolari

EXCLUSIV După sistemul de sănătate, Guvernul Orban ar lucra la încă o privatizare de răsunet! Un gigant german ar vrea să cumpere CFR Călători

EXCLUSIV Dumitru Coarnă, despre OUG-ul dat de Guvernul Orban: ‘Vedeți aici incompetența a două Guverne: PSD și PNL’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare