sursa foto:  replicaonline.ro

Rareș Bogdan îi ceartă pe funcționarii publici din România: ‘O să mă înjure o mulțime de funcționari, dar eu, vă spun, nu cred că sunt funcționari mai prost pregătiți și mai aroganți decât în România!’

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL/PPE, i-a taxat pe funcționarii publici din România, care le fac zile negre oamenilor de rând în instituțiile publice.

Rareș Bogdan consideră că funcționarii publici, deși sunt prost pregătiți, sunt mai aroganți ca nicăieri. Liderul liberal este de părere că aceasta e o mare problemă a României.

Pentru că, din păcate, la noi când intri într-o instituție publică, cu foarte puține contraexemple, parcă ești cel puțin angajat dacă nu direct sluga funcțiomarului public.

Asta e o mare problemă în România. Acum o să mă înjure o mulțime de funcționari, dar eu, vă spun, nu cred că sunt funcționari mai prost pregătiți și mai aroganți decât în România! Nu cred!

Am fost în Germania, am fost în Italia, am fost în Belgia de nenumărate ori, pentru că am și buletin belgian. Stau în Italia. Familia mea stă două luni de zile pe an și vreau sau nu vreau și intru cu ei în contact vara.

Cunosc autoritățile din Grecia, cunoscut autoritățile din Germania. Soacra mea locuiește în America, în Virginia. A plecat din Cluj. Eu n-am văzut nicăieri funcționari publici mai aroganți, mai plini de ei și mai privind cu lehamite omul din față decât românii. N-am văzut! Poate or fi, dar n-am văzut eu”, a declarat, la Cluj Live, Rareș Bogdan.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare