sursa foto:  mytex

Rareș Bogdan: ‘O să fac un apel care va crea probabil breaking news sau cu siguranță știri multiple în urma emisiunii’

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal, face un apel care, potrivit europarlamentarului, va genera „breaking news”.

Concret, Rareș Bogdan le cere șefului MAI, Lucian Bode, și secretarului de stat Bogdan Despescu să termine cu descinderile în restaurante.

Liderul liberal susține că autoritățile de forță ale Statului Român – Poliția Română și Jandarmeria – fac unele acțiuni absurde.

Vezi și Încă o revoluție doar în declarații? Lucian Bode revine cu promisiunea făcută la preluarea mandatului de ministru de Interne!

În acest context, Rareș Bogdan îi solicită lui Lucian Bode „să termine cu aceste descinderi, pentru că ne facem de râs”.

„O să fac un apel care va crea probabil breaking news sau cu siguranță știri multiple în urma emisiunii”, a început Rareş Bogdan, duminică, la Antena 3.

Bode și Despescu să le explice domnilor din Poliție. Vreau să-l rog pe prietenul meu, Lucian Bode, și pe prietenul meu, Bogdan Despescu, cei doi oameni care conduc Ministerul de Interne, să acționeze și să le explice domnilor de la Poliție că nu mai este stare de urgență, că companiile românești au trăit extrem de greu, mai ales cele din HoReCa.

Astăzi (duminică – n.-r.), am fost cu familia într-un loc, am mai fost în trei locuri, pentru că am avut întâlniri, și m-am bucurat de această stare de libertate care s-a instituit la nivelul Bucureștiului, și, în fiecare din cele patru locuri din nordul Bucureștiului, au năvălit cei din Jandarmerie sau din Poliție”, a declarat Rareș Bogdan.

„Îl rog pe Lucian Bode să… și-i atrag atenția în mod respectuos (…) că nu suntem stat autocratic, unde să călcăm în picioare firme și oameni care abia mai trăiesc de pe o zi pe alta, care au avut de suferit enorm în urma COVID și-n urma măsurilor restrictive.

Ceea ce am văzut cu ochii mei astăzi mi-a arătat că, în continuare, o parte din autoritățile statului, un stat pe care acum îl reprezint și eu (fac acțiuni – n.r.) absolut absurde.

Poți să o faci discret, ducându-te să verifici datele cu oameni în civil. Nu are de ce să vină Jandarmerie, cu oameni în uniformă, nu au de ce să vină șapte oameni pe o terasă, speriind publicul”, a continuat liderul liberal.

Mâine (luni – n.r.), în ședință, o să-i cer lui Lucian Bode – cu care sunt prieten, e cel mai apropiat om din Guvernul României de mine (…) să termine cu aceste descinderi, pentru că ne facem de râs”, a încheiat Rareș Bogdan.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare