sursa foto:  evz.ro

Rareș Bogdan profețește dezastrul! Mutările pe care le va face Guvernul: Nu există acoperire

Rareș Bogdan profețește un adevărat dezastru în 2020. Noua stea a Partidului Național Liberal susține că, la anul, Guvernul PSD-ALDE va face cheltuieli pentru care nu există acoperire.

„Urmează niște variabile care pot exploda în orice moment. Peronul e încă pe partea stângă și îi aud pe mulți că se bucură – „lasă, că numai așa li se vor topi procentele până la 15%, dacă aveau un dram de minte plecau singuri, își dinamitau al treilea guvern și aveau șansa să se redreseze”.

Nu, oameni buni! Coaliția PSD-ALDE urmează să facă un proiect de buget pe 2020 în care să prindă cheltuieli pentru care nu există acoperire. Își finanțează deja deficitul prin credite externe la dobânzi catastrofale, va crește impozitele și taxele pentru a mai cârpi din barca în care intră apă. Și totul, pentru a salva o mână de nepricepuți care calculează că la ruleta rusească au o șansă din șase să fenteze destinul. Nu-i interesează țara. Vă dați seama ce falie există între cei care au stat la coadă minimum cinci ore să voteze, și au făcut-o din durere, și cei care au transformat-o, fără durere, într-o gâscă de pe care smulg periodic penele, să-și facă perne?”, a scris, într-un editorial pentru reporterglobal.ro, Rareș Bogdan.

Vezi și

A ieșit la lumină cine a făcut documentele! Cine a primit banii de la tatăl adoptiv al Sorinei

SURSE Rareș Bogdan dă lovitura! Ce funcție-cheie va primi noua stea a PNL

Tatăl adoptiv al Sorinei a recunoscut că a dat bani! Suma impresionantă pe care a plătit-o

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare