sursa foto:  evz.ro

Rareș Bogdan, răspuns-fulger în locul lui Klaus Iohannis: ‘Încă o mostră de tupeu și sfidare’

După ce președintele Klaus Iohannis a atacat din nou Guvernul Dăncilă, numindu-l corupt, premierul Viorica Dăncilă i-a cerut șefului statului dovezi în acest sens.

În locul lui Klaus Iohannis, omul doi din PNL, Rareș Bogdan, i-a dat replica șefei Guvernului, prezentând, pe pagina de socializare, dovezi ale corupției Guvernului.

„Hai sa prezentam dovezi ale coruptiei Guvernului, cele cerute de doamna Dancila:

• Viorica Dăncilă vrea dovezi privind corupţia guvernării? Este încă o mostră de tupeu şi de sfidare a românilor de tip Dragnea. Doamna Dăncilă este un Dragnea doi!
• Iata doar cateva dovezi despre corupţie guvernării: OUG 13, modificarea Legilor Justiţiei, modificarea Codurilor penale, Legea recursului compensatoriu – toate la pachet cu ignorarea semnalelor de îngrijorare a partenerilor externi. Darius Valcov in functie, votul pt Rovana Plumb, Dragnea insusi, Tariceanu si multi altii…
• Vorbim doar decizii luate de această guvernare, şi de Guvern ca atare şi de majoritatea care l-a susţinut, în interesul direct al infractorilor politici şi non-politici. Este ceva ce a nu a făcut nicio guvernare.
• Şi dacă nu exista presiunea străzii, a preşedintelui Iohannis, a opoziţiei, cu siguranţă se dădea şi OUG pentru amnistie şi graţiere, anulau şi sentinţele de la completurile de 5 judecători, Dragnea era astăzi liber şi candida la preşedinţie râzând românilor în faţă.
• Ultimii ani de guvernare pesedistă au fost îngrozitori pentru România. PSD a condus ca o familie de mafioţi, nu ca un partid.
• Dăncilă nu ar trebui să mai ceară dovezi despre ce este evident, ci ar trebui să îşi ceară scuze românilor şi să plece definitiv acasă”, scrie, pe Facebook, Rareș Bogdan.

Vezi și EXCLUSIV Cutremur în cazul copiilor ‘ținuți sclavi’ la Vișeu de Sus: Cineva încearcă să distragă atenția de la ceva sau să găsească, cu orice preț, nod în papură

SURSE Răsturnare de situație în cazul copiilor care ar fi fost ținuți în sclavie la Vișeu de Sus! Colaborare cu Poliția de Frontieră și cu autoritățile din Germania

Dezvăluire. Fiul unui general comunist, ajuns lider USR-PLUS!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare