sursa foto:  b1.ro

Rareș Bogdan, despre majorarea pensiilor: Mă deranjează ipocrizia celor din PSD. Dacă şi-ar fi dorit atât de mult , ar fi crescut pensiile atunci, nu cu o prorogare de un an şi două luni de zile

Rareş Bogdan, prim vicepreşedintele PNL, a explicat, marţi, că majorarea pensiilor cu 40 la sută ar fi fost posibilă dacă ar fi fost bani, iar creşterea cu 14 la sută a fost posibilă fără a dezechilibra bugetul. 

Europarlamentarul liberal a amintit că, în ultimii trei ani de guvernare, PSD a reuşit să crească pensiile cu 11,4 la sută.

„Noi am reuşit o singură dată, fără să dezechilibrăm bugetul, să creştem pensiile cu 14 la sută. Dacă am fi putut să le creştem cu 40 la sută, vă asigur că am fi făcut-o, dar suntem extrem de conştienţi şi raţionali. Florin Cîţu a arătat cifrele şi a spus: atât ne permitem! Dacă ne-am permite mai mult, vă asigurăm că am da toţi cei 40 la sută”, a explicat Rareş Bogdan.

De asemenea, prim vicepreşedintele PNL i-a criticat pe parlamentarii PSD pe motiv că nu au crescut pensiile cu 40 la sută, în 2019, la momentul votării acestei majorări.

„Mă deranjează ipocrizia celor din PSD care au votat legea în urmă cu un an, dar au pus termenul de creştere la un an de zile distanţă. Dacă şi-ar fi dorit atât de mult şi ar fi fost bani, ar fi crescut pensiile atunci, nu cu o prorogare de un an şi două luni de zile”, a menţionat Rareş Bogdan.

Vezi și

Ce salariu are acum Klaus Iohannis: Documentul a fost făcut public la 30 septembrie

Veste mare! Toți utilizatorii acestui gigant vor beneficia de noul serviciu

Document. Cel mai așteptat proiect al lui Marcel Vela este gata! Ordonanța de Urgență privind înființarea Poliției Animalelor a primit avizele necesare

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare