sursa foto:  curierulnational.ro

Răsturnare de situație în scandalul momentului! Anunțul făcut de ministrul Muncii

Răsturnare de situație în scandalul momentului! Săptămâna trecută au fost proteste în mai multe orașe din țară pe tema banilor alocați pentru persoanele cu dizabilități.

Acum,  ministrul Muncii, Marius Budăi, spune că banii se vor plăti. Mai mult, el a dat asigurări că nu vor fi probleme cu plata pensiilor luna aceasta. Marius Budăi nu a mai fost însă la fel de categoric atunci când jurnaliştii l-au întrebat dacă există banii necesari pentru luna martie.

„Ne-am asigurat că avem pentru luna ianuarie şi februarie că avem sumele necesare plăţii pensiilor, indemnizaţiilor”, a spus ministrul.

Întrebat care va fi situaţia în martie, Marius Budăi a răspuns: „Vom vedea. Dar ne vom asigura, cu siguranţă cum am cerut în ianuarie majorarea la fracţia de 1/12, am primit aceste sume, am putut acorda aceste subvenţii, nu am fost în impas până în acest moment”.

Ministrul Muncii a avut un mesaj la fel de liniştitor privind banii alocaţi în buget pentru persoanele cu dizabiltăţi: „În marea lor majoritate au înţeles că aceste sume nici nu se pune problema să nu fie în buget. Se spune exact cum se face echilibrarea bugetului, nu sunt probleme. E un articol în buget care spune că se plătesc cu prioritate”.

Vezi și

Lovitură pentru acești angajați! Vârsta de pensionare va crește

Vești bune pentru acești români! Vor primi încă o pensie

SURSE Olguța Vasilescu, în aer! PSD retrage trupele în războiul cu Klaus Iohannis

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare