sursa foto:  protv.ro

Război total între PRO TV și Antena! Pe ce vedetă se bat cele două televiziuni – Salariu imens

Este război total între PRO TV și Antena! Trustul Intact și cel din Pache Protopopescu se duelează pentru a obțina semnătura unei vedete. Ultima dată, aceasta a avut un salariu uriaș.

Bianca Drăgușanu și-a încheiat colaborarea cu Kanal D, iar acum pentru ea se bat cele mai importante trusturi de la noi.

După ce s-a răspândit vestea că nu va mai prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine” și că și-a încheiat socotelile cu televiziunea Kanal D, Bianca Drăgușanu a fost ofertată de celei mai importanți jucători din piața media, anunță Cancan.

Potrivit sursei citate, televiziunea din Pache Protopopescu i-a propus vedetei o emisiune sezonieră, lucru care se pare că nu prea a încântat-o pe Bianca. În schimb, Trustul Intact i-a propus blondinei o emisiune la Antena Stars. Din câte se pare, niciuna dintre televiziuni nu a avut câștig de cauză până acum. Ofertele primite nu au fost pe placul fostei vedete de la Kanal D.

Prietena Biancăi a mărturisit faptul că aceasta va semna doar o ofertă îmbunătățită și asta pentru că Bianca știe destul de bine cum merge treaba în acest domeniu și nu vrea să repete greșelile din trecut. Mai mult decât atât, potrivit surselor D.A.S(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan), Antena Stars pare să fie foarte aproape de a obține semnătura vedetei.

La Kanal D, fosta parteneră a lui Victor Slav avea o remunerație lunară de 12.000 de euro.

Vezi și EXCLUSIV! Nereguli grave, depistate la cel mai cunoscut festival din România! Ce important om politic le-ar fi dat „avizul” comercianților ilegali

Atenție! Ce se va întâmpla cu pensionarii care ar urma să aibă o pensie mai mică după aplicarea noii Legi a pensiilor

Încasări URIAȘE pe spatele pestei porcine. Cine beneficiază de acești bani

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare