Răzvan Cuc șterge pe jos cu actualul ministru al Transporturilor: Ministru decorativ. Găsește vinovați imaginari

Fostul ministru PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc, îl acuză pe actual ministru, Lucian Bode, care spusese că a identificat mai multe deficienţe grave în desfăşurarea şi atribuirea contractului de achiziţie publică în cazul DN 15, că nu face nimic toată ziua şi că găseşte vinovaţi imaginari.

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, a acuzat că situaţia de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi, unde au fost identificate o serie de deficienţe grave în desfăşurarea şi atribuirea contractului de achiziţie publică în cazul DN 15, nu este una singulară la nivel naţional, iar vremea firmelor ”de casă” ale ”baronului” de Neamţ, Ionel Arsene, preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, a apus.

Răzvan Cuc a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj către Lucian Bode şi îi solicită să aibă dovezile necesare pentru afirmaţiile făcute.

“Noul ministru la Transporturilor vrea şi el să dea un subiect de presă, sâmbătă fiind şi lipsă de subiecte! Văd un comunicat de presă în care acest ”ministru decorativ” este şi procuror şi judecător. Indică nişte inepţii şi, dacă tot nu face mai nimic toată ziua, găseşte şi vinovaţi imaginari (pentru care prieteneşte îl sfătuiesc ca ar fi bine sa aibă dovezile necesare când face anumite afirmaţii şi nu doar vorbele unor vremelnici consilieri transferaţi pe la RAR)”, a postat Răzvan Cuc pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru al Transporturilor menţionează că toate proiectele de infrastructură sunt blocate în minister, acestea fiind în valoare de peste şase miliarde de euro, şi că majoritatea plăţilor sunt blocate sau foarte mult întârziate.

“Principalele firme care suferă sunt cele româneşti. Vă trag un semnal de alarmă, lăsaţi dosarele şi plătiţi firmele că le băgaţi in insolvenţă”, a mai spus Cuc.

Fostul ministru spune că DN 15 era un obiectiv unde era imperios să se intervină pentru importanţa economică.

“Înţeleg ca aveţi o problema cu Moldova că se execută lucrări şi că s-au pornit proiecte noi (pe care apropo nu le semnaţi doar ca sa pedepsiţi molodovenii). DN 15 era un obiectiv unde era absolut imperios sa se intervină pentru importanţa economică, întrucât leagă două judeţe, cât şi pentru siguranţa participanţilor la trafic şi a celor care locuiesc în zonă (existând numeroase alunecări)”, a mai spus fostul ministru al Transporturilor.

Cuc crede că moldovenii, muntenii, oltenii şi dobrogenii trebuie să îşi ia adio de la investiţii în infrastructură.

“Dragi moldoveni, munteni, olteni şi dobrogeni luaţi-vă adio de la investiţii în infrastructură. Vă voi spune de ce, oamenii lui Boc conduc ministerul şi de restul vă veţi convinge. Măi baieţi, ieşiţi în teren că firmele româneşti suferă in timp ce voi inventaţi dosare ca sa mascaţi, unii incompenţa, în timp ce alţii nişte în infrastructură, şi pentru aste e nevoie să distrageţi atenţia oamenilor!”, a mai afirmat Răzvan Cuc.

El îl acuză pe Lucian Bode şi pentru modul cum a fost gestionată situaţia incidentului naval din Portul Midia, unde o navă încărcată cu peste 14.000 de lei a eşuat.

“Aţi asistat impasibil la acea navă din portul Midia unde mureau animalele din cauza faptului că nu ştiţi să trasaţi două ordine. Apropo, dacă vreţi domnule ministru, o să vă spun motivul real al incidentului că dacă vă las aşa, cred că o sa aflaţi la pensie, peste 20 ani tot din presă! Totuşi vedeţi că acele oi pe care aţi fost incapabili să le salvaţi au arătat neputinţa şi incompentenţa întregului guvern. Sper să nu le faceţi şi acestora nişte dosare”, a mai postat Răzvan Cuc.

Vezi și:Veste mare-Se vor da mai mulți bani din partea statului

Vești mari- Toți buncii vor primi bani în plus – Care sunt condițiile

Marcel Vela l-a executat pe milițianul școlit de FBI! Avea salariu și o pensie de 13.000 de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare