sursa foto:  abcnews.go.com

Reacția surprinzătoare a lui Vladimir Putin după victoria Maiei Sandu de la alegerile prezidențiale din R.Moldova

Președintele Rusiei, Vladimir Putin i-a trimis o telegramă de felicitare Maiei Sandu cu ocazia victoriei în alegerile prezidențiale din Republica Moldova.

‘Sper că activitatea dumneavoastră ca şef a statului va contribui la dezvoltarea constructivă a relaţiilor dintre ţările noastre, Aceasta, cu siguranţă, ar răspunde intereselor fundamentale ale popoarelor Rusiei şi Republicii Moldova’, a scris Putin în telegramă.

El i-a urat Maiei Sandu succes, sănătate şi prosperitate.

Candidata pro-europeană a Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a câştigat cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, cu 57,75% din voturi, faţă de 42,25% obţinute de socialistul Igor Dodon, după centralizarea tuturor proceselor verbale din toate secţiile de votare, conform agerpres.ro.

Citește și:

Atenție, pensionari! Casa Națională de Pensii Publice: ‘Sumele vor fi restituite în luna decembrie’

Firmele românești care au depășit criza economică generată de pandemie și au reușit să obțină profit. Ce metode au folosit

Document. Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, unde au ars de vii 10 persoane, organizează un concurs pentru ocuparea funcției de manager, în această perioadă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare