sursa foto:  reperemaramuresene.ro

Recomandare după cutremurele care au zguduit Turcia! Autoritatea de Supraveghere Financiară: ‘Este obligatorie și acoperă daunele cauzate de cele 3 calamități naturale’

În contextul cutremurelor care au devastat Turcia, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) le transmite românilor că, atunci când vorbim de dezastre naturale, cea mai bună formă de apărare este aceea ce a asigura locuințele și bunurile.

Ca atare, pentru a vă pune la adăpost, „asigurarea PAD este obligatorie și acoperă daunele cauzate de cele 3 calamități naturale: cutremur, inundații și alunecări de teren”, recomandă ASF.

„Când vorbim de dezastre naturale, cea mai bună formă de apărare este asigurarea locuințelor și a bunurilor. Asigurarea PAD este obligatorie și acoperă daunele cauzate de cele 3 calamități naturale – cutremur, inundații și alunecări de teren.

În cazul PAD este important de reținut faptul că nu sunt asigurate bunurile din interiorul locuinței, pentru acest lucru aveți nevoie de o asigurare facultativă care să includă această acoperire”, este mesajul transmis, pe Facebook, de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare