sursa foto:  realitatea.net

Replică dură pentru Traian Băsescu: Dacă are aceleași surse

Replică dură pentru fostul președintele al României, Traian Băsescu! Soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, îl pune la zid pe fostul șef de stat, după ce Traian Băsescu l-a certat public pe Florin Cîțu, ministrul Finanțelor.

„Pe domnul Basescu il tine minte tot poporul cum dezinforma ca nu e o problema in toamna 2008, cum a chemat FMI In 2009 dupa ce initial nega, cum a taiat salarii In 2010 si a incercat sa taie si pensiile tot in 2010

Daca are aceleasi surse …”, spune Lucian Isar.

Anterior, Traian Băsescu a afirmat că îl șochează „disperarea asta a lui Cîțu în a anunța catastrofa”.

„Pe mine mă șochează disperarea asta a lui Cîțu în a anunța catastrofa. Eu nu știu de unde vine dar am auzit zilele astea numai replica: ‘Este o gaură!’. De fapt ei când spun că este o gaură demonstrează că nu înțeleg nimic, pentru că nu a furat nimeni banii aceia, ci acei bani nu s-au realizat ca venituri. Or, dacă nu au fost niciodată, nu i-a furat nimeni. Pe de altă parte, a încerca să demonstrezi că ai preluat un dezastru e o greșeală, pentru că ești în contradicție cu ceea ce au văzut foarte mulți dintre români. Milioanele alea care au votat-o pe Dăncilă sunt cei mulțumiți de noua lege a pensiilor de noua lege a salarizării. Totodată, toți am spus că noua lege a pensiilor și noua lege a salarizării crează deficit în fondul de pensiiși că acel deficit care va ajunge la valori foarte mari va trebui finanțat din bugetul de pensii sau din bugetul de stat. Nu-mi plac exagerările. Ce rost are să-i spui românului că țara stă să se prăbușească, când nu e așa. Nu spune nimeni că țara o duce extraordinar din punct de vedere a echilibrelor macroeconomice. Eu sunt unul dintre cei care îi critică pe socialiști, dar nu e cazul să ne anunțăm propria distrugere economică”, a declarat Traian Băsescu.

Vezi și

EXCLUSIV Noul ministru al Muncii desființează acuzațiile fostului ministru: ‘Ar fi și culmea. Exclus’

Legea a fost promulgată- Ce se întâmplă cu alocațiile începând de la 1 ianuarie

Salariile vor fi majorate- Cine sunt angajații norocoși

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare