sursa foto:  jurnalulnational.ro

Replici dure între jurnalistul Dan Tapalagă și adjunctul lui Coldea: ‘…ieșiți în față ca un bărbat și spuneți: Cum era pe canapeaua lui Coldea?’

Un fost ofițer al Serviciului Român de Informații a făcut, duminică, o dezvăluire care dinamitează presa românească. Invitat într-o emisiune TV, colonelul în rezervă Daniel Dragomir a făcut publice trei nume grele de jurnaliști care l-au vizitat pe fostul prim-adjunct SRI, Florian Coldea.

Acesta a declarat că Dan Turturică, Dan Tăpălagă și Sorina Matei au purtat discuții cu Coldea. Nu a durat mult și reacțiile au și apărut. Jurnalistul Dan Tapalagă a reacționat dur, după ce fostul ofițer SRI l-a nominalizat printre jurnaliștii pe care i-a văzut ieșind din biroul lui Florian Coldea.

 „Scopul acestor acuzații este, repet, compromiterea, denigrarea, intimidarea tuturor celor din justiţie, politică sau presă care nu susţin cauza borfaşilor, le-au investigat afacerile murdare şi încă se încapăţânează să apere interesul public. N-au mai rămas foarte mulţi. S-au adunat armate de orci în jurul lui Pablito, pupă inelul şi calcă în picioare pe oricine le demască fărdelegile, hoţiile şi minciunile. Mai au putin şi proclamă oficial România stat mafiot. Acum ori niciodată! Începe să doară Tel Drum, Pablito? Frige? O să le spun aşa, lui Pablito şi armatei lui de orci: voi muri cu dinţii înfipţi în gâtul vostru. Promit să fac tot ce-mi stă în putere să arăt publicului cum îl jefuiţi, manipulaţi si batjocoriţi în fiecare zi”, a scris Tapalagă, potrivit Antena3.

Daniel Dragomir a reacționat imediat la mesajul transmis de Tapalagă. „Domnul Tapalaga pare a fi foarte nervos. Eu nu l-am făcut securist. Am explicat și voi detalia cum a fost unealta SRL – Coldea. De ce este nervos? Din motive de SIPA, din motive de ANAF. Nici nu mai suntem în anul 2016 când primul ministru chema la o „informală” un număr de firme și le cerea să „ajute” Hotnews. Ca și în cazul PFA – Kovesi domnul Tapalagă nu răspunde la o întrebare simplă. A fost sau nu la Coldea? Nu e nicio rușine domnule Tapalagă, mă puteți face în toate felurile, dar ieșiți în față ca un bărbat și spuneți: Cum era pe canapeaua lui Coldea”?

Citește și VĂDUVA rupe tăcerea – FALSURI, abuzuri și MINCIUNI instrumentate de Alexander Adamescu (documente)

Atenție, șoferi! Guvernul și-a dat ACORDUL – pentru ce FAPTĂ vi se poate lua permisul 90 de zile

Robert Turcescu anunță CUTREMUR în presă! Ce importantă publicație ar fi MURIT

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare