sursa foto:  snews.ro

Rețeaua a fost descoperită! Procurorii DIICOT anchetează

Procurorii DIICOT anchetează felul în care zeci de loturi de teren au fost vândute în mod suspect la valori derizorii de 8-10% din valoarea reală de piață reieșită din evaluările experților.

Rețeaua a fost înființată de omul de afaceri Radu Gheorghe zis „Gelu Țăranu”, fost consilier local PD-L în Galați, apropiat al lumii interlope și omul de afaceri olandez Johan David Bies.

„Iniţierea şi constituirea grupului infracţional organizat a avut loc în cursul anului 2018 când componenţii eşalonului decizional s-au grupat în jurul liderilor Radu Gheorghe și și Johan David Bies, recunoscând statutul acestora şi, totodată, şi-au recrutat sau format (specializat) locotenenţii (aderenţii şi sprijinitorii) – componenţi ai eşalonului execuţional”.

În grupare au fost recrutați și Adrian Hrișcă, Mihai Cosmin Baciu, Marius Adrian Negreanu și Cristina Mihaela Radu, o parte dintre ei avocați. Potrivit datelor din anchetă, membrii din eșalonul doi al grupării erau folosiți, de multe ori drept „licitatori fantomă”. Adică oameni care doar să facă act de prezență în așa fel încât să pară că licitația a întrunit toate condițiile legale, a aratat realitatea.net.

Deputatul Mihai Boldea declara in 2012 ca:” Radu Gheorghe este cel mai mare camatar al Galatiului, necondamnat pana in prezent”.

Vezi și

EXCLUSIV Acțiune, motor! Marcel Vela filmează??!

Cine ar fi îngenuncheat-o pe Ana Birchall – De ce nu ar fi ajuns ministru în Guvernul Orban

EXCLUSIV Şmen făcut de Guvernul Orban! Condiția care le anulează acest drept polițiștilor și militarilor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare