Revoltă la adresa lui Victor Costache: „Rușine să vă fie! Păi noi, cei din prima linie, noi ne-am dat demisia, domnule Costache?!”

Un mesaj plin de revoltă i-a fost adresat fostului ministru al Sănătății, Victor Costache. 

O asistentă medicală din Craiova a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook:

„Rușine să vă fie! Păi noi, cei din prima linie, noi ne-am dat demisia, domnule Costache?!

Suntem 53 de mii de medici, plus alte câteva sute de mii de asistenți și personal auxiliar, care s-au trezit pe front cu mâinile goale și fără scuturi. Avem echipament de protectie numărat, spre zero și n-am dat bir cu fugiții!

Nu ne-am dus acasă, la căldurică, lângă familiile noastre, decât la finalul programului de lucru. Și cum?!!! Posibil infectați, punând astfel în pericol viețile celor dragi.

…și cu toate astea n-am abandonat, domnule Costache!!! Ne-am odihnit (atât cât am putut, în astfel de condiții de stres) ne-am șters lacrimile, și ne-am întors la datorie.

Ce-ar face, domnule fost ministru, țara noastră, dulcea Românie, dacă și noi am renunța ????!!!!!

Și nu suntem puțini! Și nu abandonăm! Și mergem înainte! La luptă, cu mâinile goale și cu Dumnezeu alături! Rușine să vă fie!”, a scris pe Facebook Daniela Ștefania Dindirica.

 

Vezi și  Se vor lua noi măsuri în România! Ce presupune scenariul 4

Schemele de tratament pentru coronavirus. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial

Atenție! Persoanele care-și plimbă câinele sau care fac sport nu trebuie să completeze declarația pe propria răspundere! Precizări făcute de Marcel Vela

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare