Românii investesc în tehnologia modernă din buzunarul lor – iată ce smart deals găsesc la Yzzy

Mari amatori ai cumpărăturilor online, românii continuă să investească în gadgeturi. Le place tehnologia modernă, nu doar pentru partea funcțională, cât mai ales pentru cât de măguliți sunt să dețină unele dintre cele mai competitive modele de smartphone-uri.

În versiune modernă și sustenabilă, există soluții, alternative pentru ca cei care își doresc spre exemplu un telefon Samsung Galaxy S23 Ultra să îl poată achiziționa la un preț mai bun. Este vorba de portalul Yzzy, din cadrul căruia pot fi achiziționate telefoane la mâna a doua. Second hand, dar de calitate!

Ce presupune achiziția unui smartphone second hand

Când am înțeles că unii dintre noi cumpără telefoane de plăcere, din simplul fapt că își doresc să se bucure de ultimele noutăți în materie de tehnologie, ne-am dat seama și că facem multă risipă. Ce să facem cu telefoanele vechi? Așa a apărut și idee ingenioasă a unora, de a profita de  un astfel de context și de a deservi unei piețe care înțelege conceptul de sustenabilitate.

Fie că vorbim despre Samsung Galaxy S23 sau de diverse modele de iPhone, există mereu opțiunea de achiziție în varianta second hand. Cel puțin când vine vorba despre ofertele din palmaresul Yzzy.

Achiziția unui telefon second hand înseamnă o asumare a faptului că se poate și altfel. Desigur, în condiții de control absolut în ceea ce privește calitatea. Cei de la Yzzy anunță că țin cont de o serie de criterii, de peste 30 de aspecte atunci când analizează un telefon. După ce primește o analiză amănunțită, este pus la vânzare la un preț corect, în raport cu nivelul său de calitate – care înseamnă funcționalitate și estetica la un loc.

Costul mai mic, marele avantaj

Desigur că prețurile mai scăzute sunt marele avantaj, deloc de ignorat. Iar când acestuia i se atribuie și o procedură simplificată de achiziție, metoda devine net superioară. Să nu credeți că sunteți limitați din punct de vedere al opțiunilor. Stocul este unul generos și în mod constant actualizat și asta pentru că la Yzzy pot fi și vândute telefoanele vechi. Astfel, cei care își doresc un upgrade, vor putea mai întâi de toate să vândă vechiul telefon și să îl valorifice. Vor primi o evaluare corectă, gratuită, din partea echipei, fără implicații viitoare. Dacă sunteți de acord cu oferta de preț pusă la bătaie, veți trimite prin curier telefonul și banii îi primiți în cont în timp scurt.

Verificările efectuate sunt o modalitate de a demonstra că prin control amănunțit putem avea parte de telefoane foarte bune, moderne, la prețuri mai mici. Yzzy are și varianta finanțării online, a plății în rate egale.  Facilitează deci accesul la acest tip de bunuri, așadar publicul se simte încurajat să facă acest pas.

Pentru achiziții sigure și rentabile, accesați yzzy.ro și descoperiți cât de avantajos puteți cumpăra un Samsung S23 Ultra sau Samsung Galaxy S23.

Contact:

0761 053 053

Suceava, Str. Ana Ipătescu, Nr.5, et. 2, 208

contact @ yzzy.ro

TAGS

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare