sursa foto:  Jurnal din Romania

Ruptură se mărește! Decizia Vioricăi Dăncilă care îl va enerva peste măsură pe Liviu Dragnea

După ce l-a refuzat pe șeful PSD cu privire la remanierea guvernamentală prin Parlament, premierul Viorica Dăncilă a luat o nouă decizie care îl va enerva peste măsură pe Liviu Dragnea.

Dăncilă a anunțat că va vota la referendumul pe justiție organizat de președintele Klaus Iohannis – referendum ce a fost adesea ironizat de liderul PSD.

„Da. Voi participa duminică la vot şi voi vota la ambele, şi pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, voi vota pentru câştigarea demnităţii României pentru că, ştiţi, am fost europarlamentar nouă ani de zile, ştiu ce înseamnă lucrul în instituţiile europene, ştiu cât de important este să avem acolo oameni implicaţi, oameni care să lucreze pe directive, pe regulamente, în care să se regăsească şi obiectivele României şi ale românilor. (…) Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi al drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru”, a afirmat Dăncilă, aflată, miercuri, într-o vizită în Bacău.

Vezi și

SURSE Lovitură pentru Klaus Iohannis, înainte de alegeri! Mișcarea făcută de #Rezist

Veste bună! Se schimbă o lege cheie care îi vizează pe toți românii

Alertă De azi, e obligatoriu! Modificare-cheie în privința salariaților din România

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare