Rutina de frumusețe în 10 minute – Cum să ai un machiaj rapid, impecabil, impresionant?

Orice femeie se grăbește dimineața și vrea să-și facă un machiaj simplu, rapid și impresionant. Pentru a avea un machiaj impecabil cu foarte puține produse de lux, sunt indicate câteva secrete ce țin de rutina de frumusețe în 10 minute. Iată care sunt acestea: 

  1. În primul rând contează ca pielea să nu devină uscată sau iritată pe parcursul zilei și de aceea se aplică o bază hidratantă, care are ingrediente naturale, cu efect benefic asupra tegumentului. Baza hidratează pielea și o protejează de radicalii liberi, mai ales dacă are o formulă îmbogățită cu vitamine, extracte din plante și acid hialuronic. Mișcările trebuie să fie simple și precise, pentru a te machia rapid și ușor. Nu ezita să alegi produse de frumusețe de brand, care sunt prietenoase cu pielea fină a feței și care permit tenului să arate neted, mai frumos și mai sănătos.  
  2. Urmează aplicarea fondului de ten cu acoperire medie și astfel sunt ascunse toate imperfecțiunile feței. Acesta are rolul de a uniformiza tenul și de a-l face să arate perfect. Desigur se poate folosi și un fond de ten cu acoperire completă, care are un efect excelent. 

 3. Pentru a atenua pistruii, petele, cearcănele și pungile de sub ochi se recomandă folosirea unui corector de culoarea pielii, ce poate compensa efectul fondului de ten. Acesta rezolvă orice imperfecțiune a tenului, iar în plus iluminează și neutralizează petele faciale. Poate camufla destul de ușor acneea, pistruii și cicatricile, deci merită să facă parte din arsenalul cosmetic.

4. Urmează aplicarea unei pudre matifiante, care uniformizează și fixează machiajul. Recomandat este să alegi doar produse de lux, de brand. Poți găsi în magazinele online tot ceea ce dorești începând de la articole de makeup și până la parfumuri, cum ar fi:

  • Pudră transparentă compactă Essence
  • Corector lichid cu aplicator de burete de la Maybelline
  • Spray pentru fixare de brand NYX Professional Makeup
  • Machiaj persistent SPF 10 marca Estée Lauder
  • Blush cu efect iluminator Catrice și altele. 

  1. Folosește și un fard de obraz de calitate, pentru a oferi tenului un aspect mai odihnit, proaspăt, plin de sănătate. Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție, ai putea folosi rapid și un produs de lux – o pudră fină – pe care să o întinzi ușor cu o pensulă specială pe pomeți. 
  2. Nu uita de ruj dacă vrei un machiaj mai elegant. De regulă un ruj intens, cum este cel roșu, va deveni punctul central al aspectului. Dacă vrei un machiaj mai simplu, alege un ruj mai discret. Buzele necesită un pic de atenție, ele trebuie bine hidratate, deci să fie fără uscăciune. 
  3. Pentru un machiaj rapid și ușor al ochilor, folosește un creion dermatograf negru sau un tuș de ochi. Aplică creionul negru în două straturi pentru ca machiajul tău să fie superb. Dacă vrei un machiaj complet, aplică și un fard de pleoape care îți poate accentua privirea și culoarea ochilor. Prin alegerea unui fard mai cremos, poți obține un rezultat mai bun pentru ochi. Acesta se fixează rapid și în plus, rezistă toată ziua. 

8. Dacă vrei să ai gene lungi, groase, curbate și voluminoase, alege rimelul Mascara Lash Idôle. Aceste gene senzaționale sunt considerate o raritate, dar cu acest rimel obții cele mai bune rezultate. Dacă îl vei folosi îți vei atinge scopul dorit, pentru că rimelul separă genele perfect și le oferă un aspect mai bogat cu până la 140%.

Datorită unui design special, fiecare geană este vopsită cu grijă, fără a lăsa acel aspect nedorit, încărcat de cocoloașe. Acest rimel oferă un aspect hidratant, restabilește structura genelor, le îmbunătățește aspectul și volumul. Rimelul Mascara este conceput pentru a crea volum maxim și gene lungi, expresive. 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare